Ce inseamna bloggingul pentru mine ?

19
50

Am primit aceasta leapsa de la Razzzyy in care intreaba trebuie sa raspund la „Ce inseamna bloggingul pentru mine ?”.
Bai Razvan bloggingul e pasiunea mea pe care am descoperito prin 27 iunie 2010,de atunci si pana acum blogul meu a suferit foarte multe modificari ,de pe host,de tema etc..

Pentru mine a fi blogger e foarte usor ,trebuie sa stii sa scrii ,si sa traiesti pentru ca nu poti publica doar articole banale cu o poza si un clip de pe youtube ,trebuie sa dezvolti acel subiect,
Un blog poate sa isi faca oricine ,dar un blog de succes nu poate avea oricine .

Blogul meu ,in prezent,este o parte din mine ,la care ma gandesc zi de zi ,daca el sufera sufar si eu .
Acum ceva timp cand am avut probleme cu spamul ma simteam foarte neajutorat ,vazand cu ochii mei cum blogul imi este invadat cu sute de mesaje spam.
De sarbatori am avut probleme cu hosting-ul si era sa pierd tot ,i-ar m-am simtit foarte nasol ,dar cand vad ca am cititori fideli care dau cu parerea la ce aberez eu ma simt foarte bine .
Nu prea pot explica in cuvinte ,exact,ce simt acum pentru blogul meu ,stiu doar ca SUNT EU.

Leapsa merge mai departe catre toti pe care ii am la blogroll + Roxy,Tudor,Refu’,eBogdan,BogdanSDR si cine mai vrea .

19 COMENTARII

 1. […] Ce inseamna bloggingul pentru mine ? Wed Jan 12, 2011 18:32 pm Am primit aceasta leapsa de la Razzzyy in care intreaba trebuie sa raspund la “Ce inseamna bloggingul pentru mine ?”. Bai Razvan bloggingul e pasiunea mea pe care am descoperito prin 27 iunie 2010,de atunci si pana acum blogul meu a suferit foarte multe modificari ,de pe host,de tema etc.. Pentru mine a fi blogger […] […]

 2. Daca stii cum sa introduci acele poze intr-un articol, poti avea succes.Sunt multe bloguri care au succes si au articole de maxim 3-4 randuri.

  • De acord cu Cehy.
   Iar in privinta „dar cand vad ca am cititori fideli care dau cu parerea la ce aberez eu ma simt foarte bine .”
   Daca aberezi, atunci e nasol, aia nu mai e pasiune ci aberatie.

  • Cred ca acele 3-4 randuri ar trebui sa fie comentarii inteligente sau concluzii la o anumita fotografie sau un anumit filmulet. Nu cred ca poti avea un blog de succes doar facand articole de genul:

   „Uite o poze … POC. Uite alta … POC. S-inca una … POC”

LĂSAȚI UN MESAJ