Ce nu stiu romanii despre tara lor

7
15

O intrebare destul de buna, dar pentru ce o punem ? Pai pur si simplu romanii nu isi mai cunosc tara, nu isi cunosc nici orasele din jurul lor, ce sa mai zicem de tara. Ei se uita per general, spun ca tara noastra este o tara care nu iti ofera un viitor bun, si gata hai sa plecam in alta tara. Bineinteles ca altul in tara nu stiu care o sa zica la fel si etc. Dar de ce sa se intample asta ? de ce nu putem sa ne gandim putin. Romania este o tara foarte frumoasa, care ne ofera extrem de multe lucruri. Sa ne gandim doar la turism, pentru ca multi prefera sa plece in bulgaria. Adevarul este ca da, con ditiile in tara noastra nu sunt atat de bune si preturile sunt astronomice, asta este adevarat, dar la munte ? Gasim foarte multi turisti care vin din toata lumea ca sa ne viziteze Transfagarasan, Vulcanii Noroiosi, biserici, traditii si multe alte lucruri pe care nu le poti intalni decat in tara noastra. Tara noastra Romania in care am copilarit si de care ma simt mandru.

Nu suntem noi atat de perfecti, la puterea noastra sunt atat de multi oameni care se spune ca fura, ca nu stiu ce lucru fac. Ca sa se mentina pe o linie de plutire, aceastia trebuie sa vina cu propuneri pentru a creste in bugetul statului. Suntem la fel ca pe vremea lui Ceausescu ce sa mai, ca avem noi mai multa libertate asta asa este. Atunci aveam bani dar nu aveam pe ce sa ii cumparam, fals. Am multi prieteni care imi spun ca pe vremea lui Ceausescu manca ce nu mananci acum si asa mai departe.

Va invit sa va uitati pe Harta Obiective Turistice pentru ca aici veti gasi locuri de care probabil nici nu ati auzit. Nu mai apelati la tot felul de agentii pentru a gasi un loc unde sa va petreceti vacanta, pentru ca ei si simplu au in contract de parteneriat cu nu stiu ce hoteluri sau chestii pentru a castiga ei bani, nu voi.

7 COMENTARII

  1. Da, toti spun ca nu ai ce vedea in tara noastra , ca nu ai ce face , dar ei dabia au fost odata la munte si in 2-3 orase din imprejurimi… Tara noastra are ce sa ne ofere legat de privelisti si peisaje !

  2. Ce ma deranjeaza cel mai mult e ca atunci pe vremea lui Ceausescu ti se asigura un loc de munca. Acum agricultura e la pamant, sunt numai importuri… Daca nu se distrugea sistemul de irigatii si daca mai erau acu fabrici ca pe vremea aceea ar fi fost mai bine. Dar acum politicieni se gandesc numai la ei si nici ca nu vor sa gaseasca o solutie sa creeze mai multe locuri de munca. Aud din ce in ce mai multe povesti tragice… e foarte trist cum s-a ajuns. Nu zic ca atunci era mai bine, dar s-au facut multe abuzuri si s-a ajuns aici. Nu e nici pe departe libertate acum…

  3. Si da sunt multe obiective turistice in romania care nu sunt exploatate cum trebuie… daca s-ar investi in turism in Romania ar fi ceva.

    • Deocamdata ma aflu in anglia si astia pe aici fac o atractie turistica din orce prostie….de ex: Piccadily Circus care e zona foarte vizitata e o zona plina de „jeg” dar e vizitata….pe cand in Ro intra buldozerul si in cladire de patrimoniu

LĂSAȚI UN MESAJ