Ce pot face femeile?!

6
15

Hello girls! M-am gandit sa facem o categorie FGO (for girls only) pentru ca exista tot felul de idei gen: in spatele unui barbat puternic se afla o femeie, sau asta e o lume a femeilor…etc… Ei bine eu cred ca toti oamenii sunt egali si ca ceea ce conteaza este ce fac ei in viata si ce realizari au si nu ce sex au. Ei bine explorand internetul zilele astea am gasit o chestie foarte interesanta despre ce pot face femeile:

„O femeie este oprita din trafic de un politist:

Politistul: Buna ziua.
Femeia:
Buna ziua, ce s-a intamplat?
P:
Ati depasit limita de viteza. Permisul dvs., va rog.
F:
Vi l-as da, numai ca nu am asa ceva.
P:
Nu aveti?!
F:
L-am pierdut definitiv pentru conducere repetata in stare de
ebrietate.
P:
Aha… Imi aratati va rog actele masinii?
F:
Nu pot.
P:
De ce?
F:
Am furat aceasta masina.
P:
Ce-ati facut?!
F:
Am furat masina si am ucis proprietarul.
P:
Poftim?!!!
F:
Daca nu ma credeti, cadavrul este in portbagaj… vreti sa il
vedeti? In acest moment politistul se retrage incet spre masina sa si cere
ajutoare prin radio. In 5 minute sosesc la fata locului alte 5 masini de politie. Un ofiter superior se apropie de masina femeii pregatit cu un pistol:

Politistul 2: Doamna, va rog sa iesiti din masina!
Femeia iese din automobil.
F:
S-a intamplat ceva, domnule?
P2:
Unul dintre colegii mei mi-a spus ca ati furat aceasta masina si ca ati ucis proprietarul.
F:
Am ucis proprietarul?
P2:
Da. Va rog sa deschideti portbagajul.
Femeia deschide portbagajul, care este gol…
P2:
Masina este a dvs., doamna?
F:
Da. Poftiti actele ei.
Primul politist ramane perplex.
P2:
Unul dintre colegii mei sustine ca nu aveti nici permis.

Femeia cauta in poseta, scoate un port-document si-l intinde politistului. Acesta il deschide si studiaza permisul, care este in regula. Tipul deja nu mai stie ce sa creada.
P2:
Multumesc, doamna… Vedeti, colegul meu mi-a spus ca nu aveti permis, ca ati furat masina si i-ati ucis proprietarul!
F:
Sunt convinsa ca magarul asta mincinos v-a spus si ca mergeam cu viteza!

Morala: NU VA PUNETI CU FEMEILE !”

Deci….chiar daca are o nota amuzanta, povestioara asta e chiar interesanta. Adica ce barbat -de exemplu taximetrist- din lumea asta s-ar fi gandit sa scape in acest mod de o amenda nu? o:-)


Astept comentariile voastre!

Deny b-)


6 COMENTARII

  1. […] Ce pot face femeile?! Wed Aug 04, 2010 12:04 pm Hello girls! M-am gandit sa facem o categorie FGO (for girls only) pentru ca exista tot felul de idei gen: in spatele unui barbat puternic se afla o femeie, sau asta e o lume a femeilor…etc… Ei bine eu cred ca toti oamenii sunt egali si ca ceea ce conteaza este ce fac ei in […] […]

  2. Femeia e acuzată de perversitate, voracitate sexuală, insuficienţă intelectuală, dominaţie disimulată, ipocrizie. Sentimentalismul şi idealismul femeii se reduce la bani.Pudoarea, maternitatea fac parte din diadema de minciuni cu care îi place sexului femeiesc să se împodobească spre a-şi menţine intact locul de parazit al sexului celălalt.Perfidia este pentru femeie o a doua natură. Bărbatul înşeală şi o recunoaşte, femeia însă înşeală şi ţipă că “cinstea sexuală e de ea nedespărţită”.Bărbaţii se complac în atitudinea de bufoni ai femeilor. Femeia e un parazit al bărbatului fiind covârşită de felurite defecte şi cu infirmităţi de gândire.

  3. Foarte amuzanta povestioara si foarte inteligent modul de a scapa de amenda. Mai ales in RO, unde BARBATII politisti se dedau in foarte multe cazuri la abuzuri, spaga, avansuri, minciuni, etc. Desigur nu toti Barbatii Politisti sau BARBATII in general sunt incorecti, la fel cum sunt Femei si Femei. Asta si ca o mica morala la unele comentarii tendentioase si zic eu incorecte, facute la acest articol de catre unii Barbati Perfecti :)

LĂSAȚI UN MESAJ