Ce poţi câştiga cumpărând o sticlă de Pepsi?

52
37

O sticlă de Bucovina sau cel puţin aşa ar trebui. Am fost azi într-un market cu gândul de a lua o sticlă de American Cola, una de apă minerală şi un mini tort. După ce am luat tot am văzut promoţia aceia la Pepsi, dacă cumperi o sticlă de Pepsi primeşti o sticlă de Bucovina(apă minerală). Şi îmi zic în mintea mea: „Băh, Pepsi e aproape ca A. Cola şi primesc şi apa minerală gratis deci ies mai ieftin”, am luat sticla de Pepsi dar nu era nici-o sticlă de Bucovina lipită de ea, dar pus în coş că mă gândeam că poate e ca în reclama aia de la tv când îţi dă apa minerala la casă.

Înaintea mea, la casă era o doamnă care la fel, a luat Pepsi după ce plăteşte îi zice doamna de la casă să aştepte puţin să îi aducă o colegă o sticlă de Bucovina că e promoţie, crede-am că am dat „lovitura”. După ce plătesc întreb politicos: „Păi nu primesc o sticlă de Bucovina? că am văzut că e promoţie” la care doamna îmi dă replica „Promoţia este doar pentru persoanele de peste 18 ani şi dacă vreau o sticlă de Bucovina n-am decât să o cumpăr”.

Îmi venea să îi spun vreo două de dulce dar m-am abţinut că în spatele meu era un gardian care nu prea îmi inspira siguranţă, aşa că am lăsato baltă şi cu apa mea şi am cumpărat o apă minerală (Borsec) de la un chioşc.

Şi când mă gândesc că la tv, în reclamă zicea ochelaristu ăla: „Ori suntem la promoţie, ori nu mai suntem” …Promoţie de 2 bani…

Cine a mai fost „tras în ţeapă” ca mine, şi la ce „promotie”?

52 COMENTARII

 1. „Băh, Pepsi e aproape ca A. Cola”
  Pepsi e aproape ca american cola? American cola zici ca-i pipi.
  Legat de promotie:
  „(1) La Concurs poate participa orice persoană (denumită în continuare „Participant”), cu domiciliul/reşedinţa în România, care, la data începerii Concursului, a împlinit vârsta de 14 ani şi care, pe durata Concursului, cumpără cel puţin un produs participant.”
  Du-te si da-i cu sticla in cap.
  *Paragraf luat din regulamentul oficial.

 2. Ce cacanarie de „promotie” la cacanarii de la Pepsi Co :))

  Cum frate sa iti ceara sa ai 18 ani ca sa iti dea o amarata de sticla de apa minerala :))

 3. Ceeeee , ma esti tampit , eu ii faceam un scandal de ii sareau capacele, eu am cumparat vreo 4-5 sticle de pepsi si la toate am primit, ba chiar am vaztu un copil de 10 ani care a luat si a primit. Oricum le ziceam : Sa va stea in gat sticla de bucovina !

 4. =)) asa si eu cu berea :)):)) dar acolo are dreptate 1 biodon de bergabir + 1 gratis :X :)) asa ziceam si eu dar ma duc la casa si imi cere buletinu :))):))) dar astai chiar penala a ta :))

 5. Inseamna ca stai bine cu nervii de nu i-ai zis nimic la tanti … eu azi la farmacie i-am zis la o batrana sa stea acasa, nu sa stea la coada si cand ajunge la casa se cearta cu farmacista ca ce mult s-au scumpit medicamentele ei , ca ea moare ca nu stiu ce ..

 6. Eu am fost la magazin si nu am stiut de promotie,doar am cerut o sticla de Pepsi si vanzatoarea mi-a spus sa-mi iau si una de Buconvina.
  Probabil ai nimerit o vanzatoare naspa :))

 7. La ce supermarket s-a intamplat asta?? :))) Sa stiu sa nu calc pe acolo!!
  Stii care este faza..nu e vina astora de la Pepsi! Nesimtitii astia nesatuli de la supermarkete le desfac si le vad separat. Apa nu o au pe stoc..pentru ca este,practic, cadou de la companie. Asa mai scot si ei de o paine, ce naiba!! :))

 8. Nu e adevarat deloc ma ;) faza cu 18 ani . Exemplu cred ca stii Paco Supermarket din FOcsani… Eu am luat un 7up si am primit sticla de apa minerala si la Pepsi , chiar si la mirinda :D

 9. Eu mereu cand iau o sticla de pepsi, imi da una de apa. De cand a inceput promotia asta nu s-a intamplat o data sa nu imi dea apa. Acum depinde de unde cumperi si sticla de pepsi.

   • Serios?? Trebuia sa-i faci o reclamatie nesimtitei!! Asa fac astea de la supermarketuri tot timpul. Daca sunt la acasa au senzatia ca sunt mai stiu eu ce guru in a te face sa te simti ca naiba pentru diferite promotii, reduceri sau mai stiu eu ce. Cate una din asta merita o reclamatie la un sef de mgazin ..ceva.
    Oricum..sunt surprinsa ca s-a intamplat asta intr-un hypermarket precum Car si four!!:))
    Trimite un mail celor de la Pepsi.

 10. Asta a cam fost teapa. Acum cand o sa te mai duci, iti recomand sa-i spui:

  „Doamna, uitati cum sta treaba, in regulamentul oficial spune ca persoanele peste 14 ani pot primi acea sticla.”

  Si daca vrei, poti spune ca faci reclamatie. Stiu, nu ar trebui sa faci atat tam-tam pentru o sticla de apa minerala, dar totusi asta e nesimtire.

  La o alimentara de la mine din oras iti cere 1 leu pentru sticla aia de Bucovina!

 11. Eu cumpar pepsi aproape in fiecare zi si de fiecare data primesc cate o sticla de bucovina :). E adevarat ca e mai scump sucul,dau 6 lei si intra si apa in pret. Cred ca e doar sa isi vanda ei produsul ca pepsi fara apa e 4,5 lei. Mai mult de 1,5 lei nu cred ca e o sticla de Bucovina la 1,5l.

 12. N-am pățit chestii de genul nici când eram minoră. :lol:

  La promoția asta cu pepsi în schimb m-a enervat că în unele supermarketuri trebuia să îți iei singur sticla de Bucovina, și s-o cauți, că nu se dădea la casă, pur și simplu te lăsa să treci cu ea; și bineînțeles, numai lângă Pepsi nu era.

 13. Eu am păţit altceva legat de Pepsi. Am cumpărat cam pe la începutul campaniei cu Bucovina, nu ştiam de faza cu sticla de apă minerală, nu văzusem reclama încă, casiera nu mi-a spus nimic. Când să ies din market mi spus cel de la pază şi ordine să mă întorc să iau şi o sticlă de Bucovina. Părerea mea este că casiera mea ar fi plecat acasă cu sticla mea de Bucovina. În cazul tău, vânzătoarea chiar a dus, pe foamea asta, o sticlă de apă minerală acasă ca să bea bărbatul ei cu vin…Trăim în România…

 14. Eu am fost acum câteva zile la un magazin , şi cumpar o sticlă de Mountain Dew , pe moment uitasem că este promoţie , când să dau spre uşă îmi zice vânzătoarea , băiatu , stai că este promoţie şi primeşti şi o apă minerală , în plus că aveam 1 sticlă de suc , una de ulei , o plasă şi o pungă de pufuleţi aia mai vrea să îmi dea şi apă minerală de 2 lei… şi politicos i-am zis că nu doresc apa , se uita la mine parcă eram vreun ciudat …

  Depinde de magazine ! Şi de vânzători.

LĂSAȚI UN MESAJ