Ce sa nu faci la munca

1
35
munca

Uite ca exista si cineva care sa iti spuna ce sa nu faci atunci cand esti la munca si nu doar ce sa faci. De ce vreau sa-ti spun aceste lucruri? Pentru ca facem unele lucruri pe care nu ar trebui sa le facem si ne sabotam singuri cariera. Nu trebuie doar sa muncesti in coltul tau si sa uiti de toate din jur.

Dorinta de perfectionare

 

Trebuie de asemenea sa te perfectionezi, insa sa nu uiti ca trebuie sa mai si respiri si nici de oamenii din jurul tau. Nu mai fa urmatoarele lucruri si vei vedea ca vei incepe sa stralucesti si chiar sa fii apreciat pentru ceea ce faci pentru tine si pentru a-ti fi bine in firma.

Nimeni nu este capabil sa isi atinga scopurile in cariera daca nu este asertiv si daca nu are o vointa puternica de sine. Daca seful tau sau cel mai mare pe departamentul tau iti da o sarcina mai dificila de care trebuie sa te ocupi, asta nu inseamna ca te uraste sau ceva de genul. Nu te mai gandi la ce este mai rau de fiecare data cand este vorba despre ceva legat de munca.

Vointa slaba

Mai bine de atat, seful tau crede in tine si este posibil sa vrea sa te testeze sau crede mai mult de atat in tine si in abilitatile tale decizionale si de dus la bun sfarsit o sarcina de lucru. Daca totusi nu poti sa finalizezi un task de la munca, atunci spune-i asta sefului tau si nu te plange la altii.

Cere-i mai multe lamuriri sau vezi daca nu poate sa iti ofere altceva de facut. Insa, daca acesta va vedea ca tu il vei refuza mereu si vei zice ca vrei altceva de facut, atunci acesta este un semn de vointa slaba si seful va gasi un motiv principal pentru care sa nu te mai doreasca in firma.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ