Ce se mananca intr-o dieta rastafariana

0
14

Dieta RastafarianaFructele si legumele care sunt crescute fara folosirea unor chimicale sintetice si care nu contin niciun conservat artificial pot fi mancate atunci cand te afli la o dieta Rastafariana. Dieta Rastafariana a fost realizata pentru urmaritorii ideologiei Rastafari, o miscare spirituala ce a inceput in Jamaica si Etiopia in anii 1930. Ideologia spirituala este considerata o modalitate de viata care denunta conforturile materiale si placerile senzuale. Dieta Rastafariana se contureaza in jurul mancarurilor si ajuta promovarea cresterii spirituale. Mancarurile care impiedica progresul spiritual sunt interzise in aceasta forma de dieta. Dieta se contureaza in jurul mancatului pur, si surse de mancare curate ce nu contin carne.

Mancarurile care sunt incluse in aceasta dieta sunt considerate sa fie sacre de oamenii Rastafariani, si de multe ori denumite ca si mancaruri Itale. Cuvantul „Ital” vine din cuvantul eglezesc „vital”. Urmaritorii acestei diete cred cu adevarat ca aceste mancaruri vitale stimuleaza viata, energia acesteia, forta vietii care se spune ca se afla inauntrul nostru.

Mancaruri recomandate

Mancaruri Naturale

Dieta Rastafariana se concentreaza pe consumul de mancare crescuta in pamant. Legumele si fructele care sunt cultivate fara folosirea unor chimicale sintetice formeaza o parte integrala a acestei diete. Mancarurile care sunt procesate si implica folosirea unor conservanti artificiali si indulcitori sunt impotriva eticilor dietei Rastafariane.

Nucile de cocos de asemenea si extractele sale sunt o parte integrala a mancarurilor Rastafariane. Nu este de mirare, cateva retete Rastafariane contin nuci de cocos si lapte de nuca de cocos ca ingredient principal. Alte mancaruri care pot fi mancate cand te afli sub conducerea unui mod de viata Rastafarian sunt legumele, cereale integrale si fasole.

Peste

Desi produsele din carne nu sunt permise in dieta Rastafariana, cineva poate include pesti in el. Cu toate acestea, exclude crustaceele din dieta, fiindca sunt numite mancaruri impure. Racii si creveti mananca vietati moarte si sunt prada ator pesti, ceea ce nu este pur. De fapt, pestii mari se hranesc cu pesti mici pentru supravietuire. Asa ca atunci cand incluzi pesti in dieta Rastafariana, dimensiunea pestelui conteaza. Astfel, un peste cu o lungime mai mare de 12 inch este interzis.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ