Ce ti-e cu fericirea asta…

0
7

Nu ai nevoie de prea multe sa poti irita pe cei de langa tine. Fii doar fericit si asta va ridica semne de intrebare in mintea celor de langa tine. Intr-o lume in care greul apasa in fiecare zi te gandesti ce face un om fericit sa fie…fericit. Devine iritant pentru unii si invidia este la ea acasa. Daca ai observat si tu oamenii fericiti tind sa aiba obiceiuri care te scot din minti. Sau nu, dupa caz, dupa starea pe care o ai.

  1. Zambesc mereu. De parca asta ii face sa traiasca mai bine. De fapt nici nu stiai ca a zambi inseamna sa iti incordezi 17 muschi, mai putini decat cei peste 40 cand trebuie sa te incrunti. Ca o sursa de vitalitate, o modalitate de a se simti mai bine zambesc chiar si cand pur si simplu merg pe strada.
  2. Nu au asteptari de la cei din jur. Astfel se pun la „dos” in cazul in care lucrurile nu merg asa cum isi doreau, in cazul in care sunt dezamagiti in vise si sperante. Tine de o psihologie inversa care functioneaza fara doar si poate.
  3. Traiesc momentul. Ai putea crede ca sunt iresponsabili, ca nu se intereseaza de prezent. Cu toate acestea nu fac altceva decat sa se bucure de ceea ce traiesc, de prezent, de a se bucura de o clipa din viata lor care nu se mai intoarce.
  4. Spun nu. Pe principiul „yes man” cu cat vei refuza mai multe cu atat vei deveni mai egoist insa in ideea de a-ti permite sa ai grija de tine, sa faci totul pentru tine. Gandeste-te ca pe primele 10 locuri in viata contezi tu! Restul cum se poate.

Si daca viata iti da lamai tu faci limonada. Nu ai sa crezi pana cand nu te vei confrunta la randul tau cu o situatie in care singur iti vei da seama ca fara un zambet te acresti pentru nimic.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ