Cea mai al naibii lună din an…

23
39

Este cea în care ne aflăm acum, iulie sau luna lui cuptor în termeni populari. Azi cred că au fost peste 35 de grade, toată ziua am stat în pantaloni scurţi şi atât. Lichide la greu în special bere, azi am băut două pet-uri şi deseară când ies afară iar îi mai trag una-două, seara ce mai ies şi eu din casă, pe răcoare.

În iarnă abia aşteptam vara şi acuma mă rog să vină iar iarna să numai „mor” de cald, nici cu frig nu-i bine dar nici cu căldura. Eu unul încerc să supravieţuiesc aşa, mai o bere, mai o baie. Voi ce faceţi pe căldura asta? ce metode aveţi?

23 COMENTARII

  1. Aceleasi metode ca tine dar din punctul meu de vedere e mai bine vara ca mai vezi si tu o gagica in fustite scurte un toples alea alea si iarna e misto dar vara e cea mai cea parerea mea

  2. eu nu suport vara. desi vezi ce vezi la fetite pe timp de vara, ce nu vezi iarna, nu suport caldura si gata. Iarna mai iei o haina pe tine si te incalzesti, dar vara ce sa mai dai jos ???

  3. Stii, cred ca ar fi fost mai ok o alta exprimare. Corect ar fi ”cea mai a naibii luna din an”. A, si de asemenea, la comentarii, cand ne zici de Gravatar, corect este ”du-te”, nu ”dute” ;). Manual romana a 5-a, gasesti tot acolo in legatura cu gramatica asta ”problematica”.

  4. Acasă nu sufăr așa tare de căldură… copacii țin umbră, geamurile sunt la dos… doar le deschis larg să se facă un pic de curent. Iar când e foarte cald, dar extrem de cald, 2 sticle de doi litri înghețate bocnă în fața ventilatorului și vine iarna în casă. :lol:

  5. ehehe… eu abia am venit de la munte.. sa vezi acolo sus pe creasta temperaturi de 40 de grade, cu soarele batundu-te in cap juma de zi… nu mai zic ca am ramas cateva ore fara apa… pf, ce traseu :)

  6. Nici eu nu prea ma inteleg cu caldura ca doar m-am nascut in primavara. Cu frigul nu mai spun ca imi este dusman rau… Vad ca inca mai suport aceasta luna (ma mir)

LĂSAȚI UN MESAJ