Ceausisme (bancuri)

0
32
ceausisme
ceausisme

Acum ca epoca in care domnea comunismul a apus de mult timp, si Elena si Nicolae Ceausescu nu mai sunt printre noi sa ne interzica anumite lucruri si sa ne exprimam liberi, putem face cate bancuri si glumite dorim la adresa lor si la adresa regimului |”mult iubit” care a devenit acum mult urat.

In vizita

Ceauşescu vine din vizită de la Moscova acasă. Mândru îi prezintă Lenuţei costumul cumpărat de acolo. Dar ce ciudat pantalonii îi ajung până la glezne iar mânecile îi sunt şi ele scurte. Leana îl priveşte cu atenţie şi îi zice: – Nu ţi-am spus eu că în Moscova eşti întotdeauna cu câteva numere mai mic!…

Electronica

La Electronica, pe vremea lui Ceauşescu s-a pus problema fabricaţiei unui nou tip de televizor. Acesta trebuie să fie prevăzut cu ştergătoare de parbriz pentru a şterge scuipatul ce se adună pe ecran în timpul celor două ore de program…

Azil de nebuni

Într-o casă de nebuni este adus un om care pretindea că l-ar fi omorât pe Ceauşescu, ar fi desfiinţat securitatea şi ar fi trimis acasă Marea Adunare Naţională. După un tratament de un an omul nostru este pus în libertate. Doctorul vine la el şi îi spune: – Mă bucur să aflu că gândiţi şi vă purtaţi din nou ca un om normal. Ce veţi face când veţi fi din nou acasă? – La asta m-am gândit foarte bine în ultimele luni: întâi şi întâi îl omor pe Ceauşescu, după care desfiinţez securitatea şi apoi trimit acasă Marea Adunare Naţională.

Oboseala

– Arăţi cam obosit, îi spune Elena Ceauşescu Tovarăşului. Ar trebui să te odihneşti puţin, să faci un concediu. – Aş vrea şi eu dar nu mă lasă munca din Partid! – Hai lasă Partidul se va descurca şi fără tine! – Bineînţeles, şopteşte Nicu, dar tocmai asta nu vreau să se afle!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ