Ceea ce trebuie sa stii despre iPhone 6S

0
78
iphone

Te gandesti ca noul telefon de la Apple nu va fi cine stie ce diferit fata de alt tipuri de telefoane performante sau decat chiar altele de sub umbrela Apple cu sistem de operare iOS, insa este cat se poate de diferit. Te gandesti de pe acum ca trasatura Live Photos va imbunatati media si jurnalismul, la cat de puternice vor fi imaginile care pot adauga un plus continutului unui anumit text. Este ceva sa vezi o vedeta in poze cum si cum isi accepta premiul, insa este altceva sa simti gravitatea marelui ei moment intr-o captura de 3 secunde.

Curiozitatea este si mai mare de vreme cand vine vorba despre cum se vor simti fotografii si cum anume se vor ocupa de aceste lucruri si trasaturi ce tine de domeniul lor. Potrivit Apple, fiecare poza live este egala cu dua alte poze obisnuite in termeni de stocare. Vei dori sa tii minte asta inainte de a te apuca de urmatoarea ta sesiunea foto. Si daca vei dori sa faci schimb de poze live, prietenii tai si familia vor trebui sa descarce sistemul de operare iOS 9 pe telefoanele lor. Nu va mai trece mult timp pana cand Facebook, Instagram, Pinterest si Dropbox isi vor actualiza aplicatiile pentru a sustine Live Photos. Cu siguranta asta va schimba multe lucruri.

Daca dispui deja de un iPhone si iti place foarte mult acest gen de telefon, asteapt-te la ceva actualizari impresionante. Daca esti pe baricade, modelul de 6S este compus din trasaturi foarte practice si utile care te ajuta daca stii sa te folosesti de ele. Te vor face sa devii dependent, asta daca nu erai deja. Si daca esti ca si mine, indreptandu-te catre urmatoarele intalniri de la munca, cu repeziciune, atunci cu siguranta vei avea nevoie de ceea ce aduce nou iPhone 6S.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ