Cele mai bune aplicatii romanesti pentru Android

2
72

Dezvoltatorii romani de aplicatii Android s-au pus pe treaba si au „livrat” utilizatorilor sistemului de operare de la Google o serie de aplicatii utile, prin intermediul Android Market.

1. AndROtaxi – cauti un taxi?

AndROtaxi este o aplicatie extrem de utila pentru orice utilizator de telefon cu Android. Aplicatia este excelenta pentru ca acopera toate companiile de taxi din Romania si ofera informatii referitoare la serviciile de profil in peste 25 de orase.

2. DEX for Android

Un dictionar de buzunar nu strica niciodata. Iar un dictionar pe telefonul mobil, pe care il poti folosi direct de pe ecranul telefonului, este si mai bun. DEX for Android este o aplicatie offline si online si se dovedeste un prieten adevarat atunci cand ai un …”lapsus”. Dictionarul Explicativ Roman este disponibil si in varianta offline cu conditia sa descarcati pachetul alternativ de pe site-ul dezvoltatorului (aproximativ 500 MB).

3. Istoria Romanilor

Istoria Romanilor este un joc educativ cu ajutorul caruia va puteti testa cunostintele de istorie.

4. Chestionare auto

Dati examen pentru carnetul de conducere sau pur si simplu nu mai stiti foarte bine anumite reguli de circulatie? „Chestionare auto” este aplicatia care va permite sa cautati inclusiv in Codul Rutier anumite raspunsuri. Aplicatia contine 30 de chestionare auto si Codul Rutier.

5. Romania News

Romania News este un agregator de stiri ce reuneste cele mai importante publicatii centrale si online din Romania. Va ofera inclusiv posibilitatea sa descarcati head-urile stirilor si sa le cititi offline. Este o aplicatie foarte buna, care va poate tine la curent cu tot ce se intampla in Romania.

6. Romanian currency

Romanian currency este o aplicatie care va arata care este cursul de schimb oficial anuntat de Banca Nationala a Romaniei. Aplicatia va arata si istoricul evolutiei monedei nationale, din 2005 si pana in prezent. Aplicatia, care se poate actualiza automat in functie de setari, ofera 20 de valute.

7. Feroviar

Feroviar este „mersul trenurilor” in varianta mobila. Ofera posibilitatea de a calcula pretul unui bilet, iar daca sunteti in timpul calatoriei, poate calcula viteza cu care se deplaseaza trenul.

8. Robotzi

Aplicatia va ofera posibilitatea sa vizionati serialul si sa comentati pe marginea lui.

Toate aplicatiile sunt 100% romanesti, in limba si romana si sunt gratuite in android market.

2 COMENTARII

  1. Salut, a mai aparut o aplicatie de chestionare auto !

    Este mult mai buna dupa parerea mea ! Este de Skylight facuta si are intrebari la fel ca pe D.R.P.C.I.V !

    Bafta

LĂSAȚI UN MESAJ