Cele mai bune jocuri pentru iPod touch

0
18

Fiind una din cea mai folosita platforma portabila pentru gaming, pentru Apple iPhone si iPod Touch sunt peste 500.000 de aplicatii disponibile. De fapt, avand in vedere interfata utilizator prietenoasa, interfata care detecteaza miscarea, grafica 3D, titluri de aplicatii pentru toate varstele si varietatea de preturi, ei bine… sa spunem doar ca suntem increzatori ca s-a atins de curand pragul de zece miliarde de descarca in App Store.

Haideti sa vedem cateva din cele mai populare jocuri din App Store, conform cifrelor oferite de gigantul Apple.

Robot Unicorn Attack 2 (gratuita)

robot unicorn attack 2 logo

Adult Swim a dat o lovitura neasteptata cu originalul Robot Unicorn Attack, un joc fara sfarsit care inglobeaza o interfata bizara, alaturi de un unicorn cu curcubee. Este realizat sa combine parodia cu un joc ce creaza dependenta si episoade in care faci exact acelasi lucru. Sensul umorului este intact insa cand vine vorba de milestone-uri, goal-uri si upgrade-uri, toate sunt aruncate in visul unei lumi care te incurajeaza sa joci pentru a ajunge acolo.

Spaceteam (gratuita)

Spaceteam logo

Uite aici o idee geniala de provocare. Este un joc in care poti lucra alaturi de unul sau trei prieteni. Nava ta spatiala incearca sa scape de o stea care explodeaze si trebuie sa te coordonezi cu prietenul tau, sa urmaresti instructiunile si sa atingi controller-ele pe care le ai in fata pentru a reusi. Este mai mult decat amuzant, mai ales ca trebuie sa lucrezi in echipa pentru a reusi.

Super Stickman Golf 2(1 dolar)

Super Stickman Golf 2 logo

Aceasta versiune este imbunatatita fata de versiunea originala in toate modurile. Joci in continuare in curse 2D, iti setezi unghiul si iti setezi puterea pentru fiecare lovitura insa apar mai multe lucruri noi (20), hazarde noi, player customizabili si o multime de provocari de completat pentru a primi toate premiile. Cursa multiplayer este grozava si vei avea parte de o lume total diferita de golful real.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ