Cele mai inalte hoteluri din lume

2
25
zgarie nori
zgarie nori

Iti plac inaltimile? Unii calatori si turisti sunt convinsi ca a sta intr-un zgarie nori este singura modalitate prin care se pot bucura de ceea ce are de oferit acea destinatie in care au ajuns. Intr-adevar, zgarie norii iti permit sa faci niste poze extraordinare, minunate si iti ofera niste oportunitati grozave panoramice asupra intregului loc in care ai ajuns.

Viziunea de tip ochi de pasare asupra imprejurimilor iti va da sansa sa explorezi noua destinaie cu un ochi atent si iti va entuziasma simturile prin intermediul luminilor puternice dupa ce soarele va apune.

Uita-te putin pe aceasta lista cu unele dintre cele mai inalte hoteluri din lume. Acestea ofera un luc care nu poate fi egalat niciunde la mai mult de 400 de metri deasupra orasului. Asadar, fie ca te decizi a iti sorbi cocktaiul in Thailanda sau sa inoti intr-o piscina la inaltime din Hong Kong, te poti bucura de sederea ta intr-unul dintre cele mai minunate hoteluri zgarie nori din intreaga lume.

Park Hyatt, Shanghai

Acest hotel ocupa intre 79 si 93 de etaje in Centrul Financiar Global din Shanghai. Poti opta sa stai in oricare dintre camerele de oaspeti  „View” pentru a obtine o priveliste pitoresca a Bund si a imprejurimilor Shanghaiului. Pe cat de grozave ar fi privelistile, acestea sunt palide in comparatie cu baile din hotel, care sunt accesorizate cu cazi de baie adanci, pardoseli incalzite, televizoare de tip LCD si dusuri supradimensionate. De vreme ce Park Hyatt gazduieste de asemenea si 8 restaurante si un bar de whiskey vestic, o masa gustoasa si o bautura buna unt doar la cativa pasi distanta.

Ritz-Carlton, Hong Kong

Acest hotel renumit din Hong Kong are in componenta 312 camere gazduite deasupra etajului 16 al Centrului Comercial International. Oaspetii de la hotel sunt tratai cu televizoare de tip LCD de 42”, pardoseli de baie din marmura, statii iPod si privelistiminunate asupra portului oraului si a insulei.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ