Celebritati ce au luat-o razna

0
7
celebritati razna
celebritati razna

Incepand cu tarzii ani ’80 si pana in timpurii ani’ 90, calitatile vocale ale lui Axl Rose a dus trupa de heavy metal Guns ‘n’ Roses catre culmi de succes. Trupa a a vut un asa mare succes, reusind sa intoarca foaia de la muzica atat de populara ca popul si dance-ul de la vremea aia in timp, si sa o indrepte spre rock. Asa cum tind sa faca muzicienii de rock, comportamentul instabil al lui Axl de-a lungul anilor, a facut ca trupa sa-si risipeasca popularitatea.

Axl Rose

Suucesul trupei de heavy metal a fost uimitor dar destul de scurt. Deckinul a inceput undeva in tarzii ani ’90, atunci cand trupa s-a destramat din cauza parasirii acesteia de care majoritatea dintre muzicienii ei. Axl a aparut in  anul 2004 cu o noua trupa si cu un turneu, insa nici macar noul album sau turneul sau nu a mai castigat increderea si popularitatea publicului. Viata sa personala era la fel de instabila si ea. Rose a fost insurat cu Erin Everly, si apoi a fost logodit cu un supermodel, insa nici una dintre aceste relatii nu a durat mai mult de un an.

Tiger Woods

Pana in noiembrie 2009, din punctul de vedere al lumii intregi, Tiger Woods era modelul perfect de urmat. Acesta era cel mai talentat jucator de golf din lume, nu avea dependente si avea o viata de familie implinita. Viata starului s-a destramat totusi intr-un fel spectaculos, totusi, atunci cand ziarele tabloide din 2009 au eliberat tot felul de dovezi cum ca si-ar fi inselar nevasta.

Cu reputatia distrusa, multi dintre sponsorii sai de reclame si-au retras ajutorul. Sotia sa a divortat de el, de asemenea, si a castigat si custodia totala a copiilor cuplului. Acesta a decis sa se retraga temporar din golf si sa intre la terapie. De atunci incoace a tot inceput sa faca pasi semnificativi in revenirea lui. In anul 2013, Woods a facut o declaratie cum ca se intalneste cu o skioare profesionista Lindcey Vonn.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ