Chestionare auto online

2
28

Eu unul abia astept sa imi dau examenul pentru permis auto categoria B, momentan doar pentru B apoi vedem ce va urma. Desi mai e un an si ceva pana o sa fac asta vreau sa fiu cat mai pregatit pentru examen atat sala cat si traseu incat sa nu fiu nevoit sa dau de mai multe ori. Cunosc pe cineva care dupa ce a dat de 7 ori sala, mereu pica la sala si a luat abia la a8-a oara, se plictiseau si  la scoala auto de el.

Daca vrei sa fii pregatit pentru examenul de permis foloseste aplicatia de e-lerning e-DRPCIV. Ce iti ofera o pregatire teoretica completa. In aceasta aplicatie gasiti tot ce tine de chestionare DRPCIV precum si variantele corecte de raspuns pentru examenul de permis sau Codul Rutier.

O aplicatie foarte utila mai ales internautilor carora nu place sa stea cu nasul in cartile de legislatie si cod rutier. Am incercat-o si eu si am facut cateva chestionare, atat cat am stiut si sunt multumit.

2 COMENTARII

  1. Eu am cazut la sala de 5 ori si am luat la oras din prima. Singurul lucru la care m-am impotmolit a fost ca o vaca cu un matiz a parcat cam vreo 50 cm distanta fata de trotuar si am intrat in curul ei fiind si in vale m-am dus aproape de ea, venind o alta masina de jos. Cand sa plec a pus si politistul mana pe volan si in clipa aceea m-am speriat si am a facut o mica greseala, nu mai puteam sa plec de pe loc la urmatoarea intersectie.

LĂSAȚI UN MESAJ