Co-Op cu 4 jucatori in LittleBigPlanet 3

0
16

Littlebigplanet 3 DetaliiTrendul actual din jocurile multiplayer este sa se concentreze pe experienta online, dar cateodata vrei sa te arunci pe canapea cu oamenii favoriti si sa joci un joc co-op. Iar aceasta categorie este destul de redusa, insa in aceasta toamna apar cateva noi titluri in magazin.

Una din marile surprize de la conferinta de presa Sony E3 a fost anuntul lui LittleBigPlanet 3. Nu a fost nici un indiciu a unei continuari la evenimentul de anul trecut, dar cu 3 ani de la cel de-al 2-lea joc, pare mult timp sa revii la Sackboy si universul sau minunat creat.

Noi personaje, noi abilitati

3 noi personaje isi vor gasi calea prin diferite nivele in cel de-al 3-lea joc. Fiecare are abilitati unice pentru a produce solutii interesante problemelor jocului.

Oddsock are o abilitate de saritura pe perete care este o potrivire perfecta pentru escaladarea nivelelor inalte. Toggle are 2 moduri, fie este foarte mare si greu sau foarte mic si usor. Ultima aditie este Swoop, nu numai ca pasarea poate zbura, ci poate cara alt jucator prin aer. Eroul familiar Sackboy a priti de asemenea un nou gear. Este echipat cu un Pumpinator, impuscand fluxuri de apa care poate impinge usile si invarti roti.

La E3, 4 producatori au afisat noi abilitati ale acestor personaje diferite. Nivelul pe care l-au jucat a scos in evidenta cum functioneaza impreuna fiecare abilitate a personajelor trecand de provocarile fiecarui nivel.

Am vazut jucatori jucandu-se o sectiune de 4 jucatori, de asemenea si misiuni scurte de 2 jucatori. Am vazut sectiuni scriptate din varianta demonstrativa cu toate cele 4 personaje, asa ca nu am avut sansa de a explora cu totul capacitatile fortelor combinate in joc. Dar potrivit lansarilor anterioare, este o asumare sigura ca designerii au o idee buna in cum sa creeze o experienta multiplayer pentru a incanta si amuza.

Sectiunea de 2 jucatori, l-a caracterizat pe Toggle, aratandu-ne de aproape cum poate un personaj solitar sa interactioneze cu mediul. Multe din puzzle-uri includeau trambuline, asa ca Toggle trebuie sa fie in modul mare pentru a apasa platforma si apoi sa se faca mic pentru a se lansa peste un obstacol.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ