Coldplay in deschiderea de la festivalul iTunes

0
14

Coldplay imagineColdplay sunt o echipa de rock britanica formata in 1996 de vocalistul Chris Martin si chitaristul Johnny Buckland. La inceput se numeau Pectroalz, apoi si-au schimbat numele in Starfish, iar in cele din urma formatia s-a chemat Coldplay, in jurul anului 1998.

ColdPlay o sa fie cap de afis in concertul de la Teatrul Austin Moody de pe 11 Martie. Acestia vor canta in seara de deschidere al festivalului iTunes care va lua parte pentru prima data in America luna viitoare.

Evenimentul tinut in Londra pentru ultimii 7 ani se va petrece alaturi de vitrina de muzica South by Southwest (SXSW) in Texas. Anglia nominalizeaza si London Grammar, o alta formatie de muzica trip hop si electronica, imaginati-va ca o sa fie Dragons si Keith Urban pe lista.

Cei de la Coldplay sustin ca este o mare onoare pentru trupa si spera ca toata lumea sa se simta minunat cu ei. Fiecare dintre cele 5 show-uri sustinute la Teatrul Austin Moody, intre 11 si 15 martie, vor fi difuzate in varianta intreaga online prin intermediul iTunes.

Un mix minunat de stiluri muzicale au fost promise de catre legenda country-ului Willie Nelson si rapper-ul Pitbull in cadrul celor 5 nopti . De asemeni organizatorii au sustinut ca mai multe acte vor fi sustinute pe parcurs.

Directorul Executiv de la Apple, Eddy Cue spune ca s-au straduit foarte mult sa gaseasca cel mai bun loc pentru a gazdui versiunea Americana a festivalului, acesta mai sustine ca ca SXSW, tinut anual in Austen, are o vibratie grozava pentru muzica si este localizat central, fiind usor de difuzat in intreaga tara.

Cel mai recent eveniment londonez, ce a avut loc in septembrie la Roundhouse, l-a avut ca favorit pe Elton John, Arctic Monkeys si Lady Gaga.

Starul Pop Katy Perry a inchis evenimentul cu un set care includea un cantec despre divortul ei de Russel Brand.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ