Comentarii de la extratereştri

46
37

Uitaţi-vă la poza de aici şi ziceti voi, cine credeţi că lasă comentarii de genul ?

Poza am făcut-o azi după ce am primit cele două comentarii, am stat şi m-am gândit ce fel de comentarii sunt. Spam nu sunt pentru că link-urile acelea nu există, în orice caz sunt lăsate de o vietate pentru că au făcut adunarea necesară pentru a posta un comentariu. Şi dacă totuşi sunt spammeri sunt foarte proşti.

Voi ce credeţi, ar putea fi de la extratereştri ?

46 COMENTARII

 1. @ Soacra – Copilas alta treaba mai buna nu ai de facut inafara de a incerca sa iti ridici free blogul tau pe spatele meu ?
   

 2. Si eu mai primesc commentarii de genul… nu le dau atentie :-j sasa sunt blocate…si numa le dau delete…
  Posibil si varianta ta…dar eu raman pe spammeri analfabeti :))

 3. Eu cred ca sunt niste extraterestri roboti :)))) si eu primesc astfel de comentarii si ma cam dispera ca sa zic asa… probabil ca singura solutie este akismet dar costa 5 dolari pe luna… probabil ca daca primim cateva astfel de mesaje pe zi ne putem bate cu ele dar daca ajungem sa primip cu zecile e clar ca trebuie sa gasim un mijloc de exterminare :)) bafta

  • Normal ca sunt boti ieftini meniti sa afle locurile mai vulnerabile, la capatul link-ului ai mari sanse sa gasesti un virus nevinovat, dar de unde ai scos chestia aia cu 5 dolari pe luna Akismet-ul?

 4. Spam-uri internaționale… partea proastă e că văd mulți că le acceptă, mai ales pe alea mai inteligibile, crezând că ăia chiar comentează… pfff… spam de proastă calitate și spirit de observație 0… combinația perfectă… :lol:

 5. Aceste mesaje sunt trimise de propriul tau calculator. Ultima versiune de wp a continut cateva linii de cod care se dezvolta cu fiecare articol / comentariu postat pe blog.

LĂSAȚI UN MESAJ