Companii de asigurari auto din Statele Unite

0
19
asigurari auto
asigurari auto

Erie Insurance, o companie de asigurari auto locala din New York, se claseaza printre primele locuri ale topului cu cele mai bune companii de asigutari rca din Statele Unite, la fel ca si Ameriprise si Country Financial.

Erie, care este in afaceri inca din anul 1925, a fost clasata pe locul 3 trei ani de-a randul, in timp ce Ameriprise a stat pe locul 5 pe piata de asigurari auto inca de mult timp. Country Financial a aterizat pe numarul 7, insa inca are un scor valoros de clasare in topul asiguratorilor auto si un clasament de 5 stele de la J.D. Power si Asociatii.

Amica Mutual a urcat pe locul 2 in topul asiguratorilor de masini intr-un clasament recent din topurile companiilor rca din New York. Asiguratorul este in afaceri de mai mult timp decat orice alt asigurator auto de pe piata locala iar clientii sai i-au dat puncte multe dupa ce s-au convins de calitatea serviciilor sale. Poate ca nu este cea mai cunoscuta companie de asigurari auto, insa cei din domeniu ne asigura ca este una dintre cele mai de calitate servicii de asigurari auto din America.

Cea mai buna companie de rca auto din New York poate ca te va surprinde. USAA este clasificata undeva mult mai sus de orice alt asigurator de masini din America pentru excelenta de care da dovada. J.D. Power si Asociatii au premiat USAA cu o clasificare de 5 stele, iar clientii au dat testimoniale despre experienta lor cu aceasta companie si i-au acordat cel mai mare punctaj.

Daca vei incerca asigurarea auto USAA, asta poate fi cea mai buna alegere pentru tine. Aminteste-ti totusi ca pentru a cumpara o asemenea asigurare trebuie sa fii membru in armata Statelor Unite, casatorit cu cineva din armata Statelor Unite sau sa fii ruda cuiva care are deja o asigurare catre USAA.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ