Copiii se pot dezvolta mai eficient cu ajutorul jucariilor moderne

0
79
jocuri educative

Perioada de crestere si educatie a copilului inseamna imbinarea unei serii de activitati cu alimentatia sanatoasa si cu socializarea, iar de un real folos in aceste timpuri sunt si magazinele cu jocuri si jucarii specializate in functie de varsta copilului. O multime de activitati se pot intreprinde in timpul sarbatorilor de vara, in timpul vacantelor de Craciun sau de Paste, iar link-ul http://www.toyz.ro/ vine in ajutorul pairntilor, bunicilor si al educatorilor, prin gama variata de jocuri, jucarii, activitati educative.

Dezvoltarea adecvata a copilului

In stagiile de crestere si dezvoltare ale copiilor, medicii psihologi si cei pediatri sugereaza jucarii si jocuri adecvate varstei lor, jocuri care sa implice creativitate, imaginatie si talent. In aceeasi masura, un parinte isi poate da seama ce fel de vocatii va avea propriul copil si va analiza modul in care acesta se poate dezvolta cel mai armonios.

De exemplu, pentru un copil cu varsta de 2-5 ani cel mai bine este sa se cumpere jocuri de construit, incat micul arhitect sa fie proiectantul unei case unice, a unui parc ecologic sau al unui intreg oras. Astfel de jocuri dezvolta abilitatile copilului care privesc orientarea, spatiul, dimensiunea, precum si aranjarea celor mai mici si diverse obiecte intr-un timp si proiect. O multime de jocuri de construit sunt disponibile pe magazinul toyz.ro, de la figurine cu suruburi, la masinute, lego, discuri colorate de construit si pana la cele mai diverse jocuri ce prevad constructia unei afaceri intregi, precum o florarie, o casa sau o macara.

Pentru cei mai mari de peste 4 ani, magazinul Toyz ofera o multime de jucarii creative, cum este plastilina, dar si seturi de carioci, acuarele si planse de desen prin care cel mic isi poate dezvolta latura artistica. Parintii, educatorii si ceilalti membri care participa la educarea si dezvoltarea copilului trebuie sa fie constienti ca activitatile in casa, la gradinita, dar si in timpul liber isi spun amprenta cel mai bine asupra inteligentei micutului.

Socializarea, toate acele jocuri de construit, acele jucarii frumoase si practice, plastilina, acuarelele sunt elementele cele mai importante care infrumuseteaza etapa de crestere. De altfel, magaiznul Toyz.ro pune spre comercializare o multime de alte jocuri si jucarii la cele mai accebilile preturi, tocmai pentru ca magazinul sprjina educatia, sprijina un mediu adecvat cresterii si dezvoltarii copiilor, si de altfel, este aliatul unei educatii prietenoase.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ