Cred ca trebuie sa slabesc

37
17

De la atata leneveala si odihna mancarea a inceput sa se depuna ca urmare vara asta am luat 6kg. La inceputul verii aveam in jur de 51 si astazi dimineata cand m-am cantarit aveam putin peste 57. Asta nu e bine, consider eu, mai ales ca daca incepe scoala sigur o sa revin si la mancarea fast-food.

M-am decis sa slabesc, incep cu sportului, cel putin o ora de alergare usoara pe zi. Nu prea am eu incredere in diete dar navigand pe net am gasit o dieta foarte usoara de practicat, se numeste dieta bilic pentru o slabire sanatoasa.

De maine vreau sa o pun in practica si nu cred ca imi v-a fi foarte greu. Detalii despre alte diete inclusiv si despre dieta bilic gasiti pe rodiete.com.

37 COMENTARII

  1. pf…. regimuri si iar regimuri… nasol sa trebuiasca sa tii vreo cura dintr-asta… am vrut si eu sa slabesc vreo 4 kilograme asta vara cand am mers la mare, nu ca as fi gras, ci doar voiam sa se vada patratelele pe abdomen:D valeu, ce chin… numai conserve de ton si salate… bine ca vine iarna :))

    • nasol, in ritmul asta nu-ti dau mai mult de 30-40 de ani de trait in total :)) fluctuatiile in greutate nu sunt tocmai sanatoase.. asa ca mai bine incerci sa-ti mentii greutate constant si sa lasi deoparce cola..

  2. Putina miscare zilnic, fara fainoase si produse fast-food, vorbind la modul general, cred ca este o dieta usor de tinut. Tinerii revin mai usor la greutatea initiala, fara prea mari eforturi, atunci cand arderile incep sa fie mai puternice.
    Toti cred ca ne-am ingrasat putin in vara asta :))

  3. :)) eu am pornit de la +100kg fata de cat ai tu acum. Si am dat jos fara probleme 10.5kg. Daca vrei poti. Asa ca nu te increde in toate dietele. Vointa e de baza si apoi alimentatia.

LĂSAȚI UN MESAJ