Criticismele si parerea de sine

0
18
critici
critici

Toleranta este esentiala intr-o lume moderna. In ziua de azi, oamenii fac atat de multe lucruri nebunesti  incat este destul de greu sa ne tinem gura atunci cand ar trebui s-o facem. Cultiva in schimb tolerenta in fiecare zi  si asta te va ajuta sa intelgi mai bine oamenii, fara sa-i judeci si critici. Daca chiar nu intelegi pe cineva anume, atunci nu te razbuna pe acesta, ci incerca sa o intelegi. Concdntreaza-te pe problemele tale, in schimb.

Aparentele sunt inselatoare de cele mai multe ori. Nu judeca oamenii dupa infatisarea acestora si nu rade niciodata de nimeni. Poate ca nu isi permit sa isi cumpere haine la fel de frumoasa sau de scumpe ca si tine, si poate nu isi permit  un stil de viata luxos, insa fac multe alte lucruri care ii ajuta sa compenseze si sa conteze.

Suntem diferiti, avem nevoi diferite si necesitati diferite. Unii isi permit si dau banii pe alimente pentru consumul zilnic, altii dau o gramada de bani pe lucruri de care nu au nevoie. Oamenii bogati tind sa judece si sa dea in cap pentru cele mai mici greseli sau nereglementari. Dar, deseori fac aceste lucruri pentru ca nu nu cunosc omul si isi permit acest lucru.

Daca vrei sa te dezvolti ca persoana  si sa devii mai inteligent, ar trebui  sa inveti cum sa ii repecti pe ceilalti din jur, inclusiv pe dusmanii tai. In anumite tari, oamenii isi pot intoarce inamicii in favoarea lor la un moment dat sau tocmai nu, si ii pot intoarce impotriva lor, caci de aceea sunt inamici.

Atunci cand judeci alti oameni din jur, nu asta ii defineste pe ei, ci pe tine mai ales. Vrei ca oamenii din jur sa creada ca esti cineva care doar jdueca si critica in jur sau o persoana intelagatoare si cu coloana vertebrala?

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ