Cu cat mai bun, cu atat mai bine

0
23

  Secolul XXI, poreclit si secolul vitezei este mai nou si secolul tehnologiei, dat fiind aceasta explozie de tehnologie Smart dupa care toti oamenii sunt innebuniti. Cu toate acestea unele produse nu sunt inca Smart, dar tot avem nevoie de ele, cum ar fi cuptoarele, centralele de aer conditionat, masina de spalat, si multe altele. Intr-o oarecare masura au inceput si unele dintre acestea sa fie dotate cu tehnologie Smart, existand masina de spalat cu sistem de operare Android, care pot fi pornite direct de pe telefonul mobil cand nu sunteti acasa, dar sunt inca prototipuri.

Panasonic a scos in ultimii ani produse care concureaza pentru primul loc in topul calitatii, atat ca si performanta, dar si ca raport calitate pret, avand preturi accesibile la produse. Produse le Panasonic se pot achiztiona din magazinul MyPanasonic , acesta fiind un ditribuitor legal de produse, avand excluiv produse de la Panasonic.

Producatorul japonez s-a concentrat astfel pe producerea electrocasnicelor si aparatelor pe care le folosim in fiecare zi si care ne ajuta sa ne traim viata intr-o maniera mult mai confortabila. Dintre produsele cu tehnologie Smart acestia au produs in special televizoare, dar au si cateva modele de smartphone-uri.

In momentul de fata produsele Panasonic sunt cunoscute pentru perioada lunga de viata si pentru faptul ca functioneaza foarte bine chiar si odata cu uzul de zi cu zi. In plus, se poate simti aerul asiatic de lucru bine facut, facand abstractie la produsele realizate in Asia in serie si vandute ieftin, existand si produse de calitate foarte buna care poate sa concureze cu ingineria germana, cum ar fi chiar Panasonic.

Avantajele achiztionarii de pe MyPanasonic sunt:

– magazinul colaboreaza direct cu producatorul, astfel incat produsele nu primesc adaosuri comerciale in nestire

– magazinul are un mai multe show-roomuri in tara in care oamenii pot veni sa vada produsele pentu a se lamuri daca le doresc

– serviciul de garantie este direct la magazin, in asa fel incat daca un produs se strica acesta este adus la magazin, iar in cazul in care nu se repara aici va fi trimis la un service Panasonic

– se pot face comenzi online de produse in cazul in care clientii nu au timp sa vina pana in magazin, sau acesta este foarte departe.

In acest mod, atunci cand doriti electrocasnice sau orice produs electric de calitate, nu uitati sa accesati MyPanasonic.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ