Cuba contrastelor

0
47
Cuba contraste
Cuba contraste

Cuba este casa celui mai fin tabac din lume si pulseaza din pli de turisti care vin pur si simplu sa traiasca din plin experienta tabacului de aici. In timp ce tabacul cubanez creste in toata tara, industria care se invarte in jurul tigarilor cu tabac se afla in centrul, in Havana. Acesta este locul in care muncitorii din fabricile de tabac invart tabac vindecator in tigarile havaneze. Pentru a-ti rula singur tigari cu tabac sau pentru a-ti cumpara cele mai bune trabucuri din Cuba, ar trebui sa incerci un tur ghidat in cadrul fabricii Partagas.

Incearca experienta pescuitului in Golful Stream. Nu numai fanaticii tigarilor vin in Cuba, pescarii entuziasti aterizeaza aici in numar mare, de asemenea. Golful Stream, curentul caldut al Atalnticului care aduce  o mare gramada de pesti cu el, face din aceasta zona un loc minunat pentru pescuit. Tot ceea ce iti trebuie este sa inchiriezi o barca, sa mergi in Golful Stream si sa iti incerci norocul.

Bucura-te de o partida de baseball. Nici o vizita in Cuba nu este completa fara o introducere in obsesia sportiva a cubanezilor-baseballul. Cea mai buna modalitate prin care poti trai aceasta experienta fanatica printre cubanezi este de a merge la un meci in timpul  Serie Nacional de Béisbol.

Baseballul cubanez nu are aceleasi caracteristici ca si baseballul american. Nu exista locuri de lux de stat jos sau ecrane gigantice. Tot ceea ce exista acolo si de ce te poti bucura este echipa de jucatori talentati si fanii innebuniti dupa baseball. Vei fi transportat intr-o vreme in care baseballul era si tinea doar de jocul in sine.

Regiunea Varadero din Cuba este faimoasa in toata lumea pentru frumusetea sa naturala: plajele cu nisip pudrat, apele de un albastru ca de sticla si climatul perfect pot fi regasite aici. Aceste calitati vin impreuna pentru a face din aceasta regiune o mare atractie turistica si poate rivaliza in orice moment cu Barbados sau cu Bahamas.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ