Culori de haine de purtat mai des

0
91
culori haine
culori haine

Cateodata femeile sustin ca o anumita culoare poate sa nu fie prea potrivita pentru ele, insa stii ca exista o serie de culori care se potriveste exact cu tinutele purtate de orice femeie? Mi-am bazat garderoba in ultimii ani fix pe acest culori pentru ca au aratat mereu grozav pe mine.

Mai mult de atat, aceste culori sunt foarte usor de asortat si de folosit in combinatie si sunt de asemenea culori grozave de purtat la locul de munca. In cele ce urmeaza, voi enumera o serie de culori grozave pentru haine pe care ar trebui sa incepi sa le porti mai des.

Una dintre cele mai grozave culori pe care cu siguranta ar trebui sa le purtam mai des in acest an este movul. Este o culoare regala si care exprima autoritate si putere. Eu, personal, iubesc culoarea mov si cred ca este un must have in garderoba fiecarei femei. Movul este o culoare complementara pentru toate tipurile de culoare a pielii si cu toate tipurile de nuante de par, si poate fi asortat cu turcoazul sau negrul.

Aceasta culoare arata grozav in special pe rochiile de seara sau de cocktail. Adauga accesorii elegante si rafinate si vei obtine o imagine de ansamblu perfecta. Chiar si micile pete de culoare mov in anumite outfituri pot face ca imaginea ta sa infloreasca si sa te iesi in evidenta. Uita-te din nou peste colectiile designerilor celebri si sa fii sigura ca vei vedea si movul regal.

Culoarea mov produce un efect foarte calmant in mintea ta. Vindeca depresia, mania si melancolia. Daca doresti sa-ti aduci tensiunea arteriala la normal din nou, sa iti stimulezi imunitatea sau sa dormi mai bine, adauga mov nu numai in garderoba ta, ci si in interiorul locuintei tale. Se spune ca movul este o culoare a visatorilor si a inventatorilor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ