Culorile si personalitatea

0
16
Culorile si personalitatea
Culorile si personalitatea

In vreme ce albastrul intens este atat de stralucitor si de iesit in evidenta, este perfect pentru majoritatea tonurilor de piele, spre deosebire de alte culori aprinse ca verdele lime. Daca vei decide sa porti albastru la interviul la care trebuie sa mergi, ai prins ideea din start si vei capata incredere in tine. Albastrul se asociaza cu pacea si cu intelepciunea, cu increderea si cu ratiunea.

Acestea sunt trasaturile de care trebuie sa dea dovada un bun angajat. Mai mult de atat, este demonstrat in mod experimental faptul ca albastrul ne poate dubla sansele de a obtine jobul respectiv. Mai mult de atat, albastrul aprins este o culoare grozava pentru dupa amiaza si merge perfet pentru orice tip de piesa vestimentara, de la rochii si bluze la pantaloni sau la haine de lana.

Combina albul cu albastru si cu un ruj aprins la culoare pentru a crea un look desavarasit. Este una dintre culorile pe care ti-o recomand s-o porti vara mai ales.Va conferi proseptime si naturalete imaginii tale. In timp ce vei sta intr-un birou infundat, uita-te la rochia ta albastra si aminteste-ti de marea albastra si de vacanta pe care tocmai ai avut-o. Fii atenta totusi, culoarea albastru poate intensifica o stare de nostalgie, asadar purtat-io doar atunci cand sunteti binedispusa.

Poti purta de asemenea si accesorii de un albastru aprins. Acestea iti vor inveseli lookul prea office pe care il ai. Se spune a albastrul ne dezvolta creativitatea si imaginatia. Asadar, daca viitpare cand te vei simti incurcat de un proiect, incearca o rochie albastra, poate chiar va functiona!

Culoarea turcoaz este perfecta pentru cei care nu se pot decide intre verde si albastru. Brunetele, blondele si chiar si roscatele pot arata grozaz in aceasta nuanta minunata de verde-albastrui. Va arata atat de delicat atat de o piele mai deschisa la culoare, cat si pe o piele mai inchisa la culoare. Turcoaz este o culoare care este menita sa-ti scoata ochii in evidenta, indiferent de culoarea acestora.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ