Cum am ajuns in Silver 4 (EUNE)

0
50

Astazi va voi povesti despre cum am ajuns in sfarsit in Silver 4 pe server EUNE. Daca va mai amintiti, discutam aici despre cateva din motivele principale pentru care e greu sa iesi din Silver 5. Ei bine, intr-un final am reusit insa asta e o cu totul si cu totul alta poveste.

1. Pasul 1 este sa joci cat mai mult dimineata. Sa nu intelegi insa prin mult, multe meciuri pentru ca e gresit. Daca vrei sa ai cat de mici sanse sa cari, cea mai buna idee este sa fii cat mai odihnit.

  • te trezesti la o ora rezonabila (nu din aia de spui „buna dimineata” la 12)
  • bei o cafea tare
  • iti faci toate tabieturile posibile
  • joci de la birou
  • joci maxim 2-3 meciuri

Din ce am observat, nu numai ca dimineata vei avea mai multa energie, concentrare, vei fi mai bun. Pe langa asta, dimineata mai mereu echipele sunt mai echilibrate. Seara, mereu ai sanse sa dai peste un roman care se enerveaza si iese. Ei bine, dimineata oamenii par mai rezonabili si mai linistiti asa ca ai mai mari sanse sa te intelegi cu ei.

2. Incearca sa profiti de orice avantaj

Bineinteles ca din cate am observat, echipa adversa se comporta la fel de bine. Deciziile sunt in mare parte bune, rage-ul este mic si jocul este echilibrat. Tocmai de acceea este bine sa profiti de orice avantaj, oricat de mic ar fi. Ati luat un kill? Incercati sa dati cat mai mult dmg la o tureta.

Ati impins bot lane-ul si eventual l-ati fortat sa dea recall. E timpul sa adunati jungler-ul si mid-ul si sa luati dragonul. Ati luat baronul? Faceti tot posibilul sa asediati si sa luati cat mai multe obiective.

Tineti minte! Jucati maxim 2-3 meciuri pe zi si incercat sa jucat dimineata! Pentru mine, metoda a functionat si in sfarsit, sunt in Silver 4 cu 41 de puncte.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ