Cum inveselim o zi ploioasa

0
48

imagesO zi ploioasa nu este prea placuta mai ales atunci cand aveam deja planuri si s-au risipit foarte repede. Ei bine, nu putem sa ne inchidem in casa si sa nu mai facem nimic. Partea buna a lucrurilor este faptul ca o zi ploioasa este un foarte bun prilej de relaxare si de odihna. Deci, trebuie sa ne conformam, nu-i asa? Iata cateva lucruri pe care le putem face atunci cand ploua:

  • Ne vom gandi la vesnicele filme pe care toata lumea le vizioneaza atunci cand ploua. Acest lucru il putem face si in orice alta zi insa sunt binevenite atunci cand ploua afara si vremea este destul de rea.
  • Cititul este nemaipomenit mai ales atunci cand ploua. De obicei cand va pierdeti timpul urat citind o carte veti alunga rutina si va veti bucura de cartea aleasa, mai ales ca puteti alege una care se pliaza exact pe vremea de afara.
  • Gatitul este o alternativa de a-i bucura pe cei dragi tie. Cu siguranta atunci cand isi vor termina ziua de munca si vor veni acasa, apropiatii tai se vor bucura foarte mult sa gaseasca o casa incalzita si o masa delicioasa deja intinsa. Asadar, conformeaza-te si fa-le o bucurie celor din jurul tau.
  • O zi in care sa ai timp pentru tine si doar pentru tine nu ar strica, nu-i asa? Daca pana acum nu aveai suficient timp pentru tine si pentru ingrijirea ta, aceasta zi ploioasa va fi cea mai potrivita. Foloseste timpul urat in favoarea ta.
  • Daca te tot porneai sa te apuci de o curatenie generala insa de fiecare data a aparut cate ceva care te-a intrerupt, acum este timpul fara sa mai ai vreun impediment. Apuca-te de o curatenie generala si astfel vei uita ca vremea este foarte urata si neprietenoasa.
  • Sportul este si el un adevarat refugiu atunci cand ploua afara. Fie ca alegi o sala de sport sau pur si simplu te apuci sa faci cateva exercitii acasa, acestea vor fi benefice pentru tine si te vor ajuta sa treci foarte repede peste ziua ploioasa.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ