Cum sa ademenesti un hot la tine acasa sa fure ?

0
23

IMG_0519

Bine v-am regasit dragi prieteni, chiar ma si apuca rasul cand imi amintesc chestia asta, cum de se poate ca unele persoane sa fie atat de proaste si sa riste sa le intre cineva in casa, pentru ca ei efectiv ii lasa. Sper ca nu este nici o problema, ca am reusit sa ii fac si o mica poza acelei femei, nu vreau sa va spun de unde este sau cine este ea, nu i se vede fata decat asa dintr-o parte, special am si facut-o in aceasta pozitie.

Dupa ce mi-am rezolvat treburile prin oras, pentru ca nu am mai vrut sa iau masina, am urcat in maxi-taxi unde am si abonament, in spate de tot si ma gandeam la treburile mele cand la un moment dat dupa mai multe statii urca o femeie, mai in varsta care nu mi-a atras atentia pana cand nu i-a sunat telefonul si a trebuit sa raspunda. In acel moment raspunde femeia, vorbeste de-ale ei si o auzi la un moment dat :

Dute la mine acasa, ca eu niciodata nu imi inchid usa la casa, dute acolo linistita ca sunt toate usile deschise….” Sa nu va mai zic ca a zis si unde, la ce adresa, si eu am ramas chiar socat de cum pot fi oamenii atat de prosti si cum pot ei sa se bage singuri in gura lupului. Ca sa fi hot si sa furi nu este deloc greu, pentru ca te urci intr-un maxi-taxi si auzi o femeie deasta, si zilele trecute de si duci acolo, ii furi tot si o auzi maine-poimaine pe femeie cum spune ” Doamne, cu ce am gresit, de ce eu…. sa imi fure toate lucrurile din casa… „ Iata ca in momente destea nu gandim, si credem ca niciodata noua nu ni se poate intampla lucrurile astea. Atunci cand ni se intampla, nu stim ce am facut, dar iata ca in momentul in care strigam in gura mare ca niste oameni tampiti, fiti si convinsi ca i-ati pus vorbe bune unui hot.

Era o vorba cica ” Daca vezi oaia in carca lupului spui ca-i puiu lui sau ca vrea sa il manance ? „ Unii oameni chiar nu gandesc asa ca eu va spun doar atat, nu fiti atat de prosti si puneti pe facebook chestii de genul ca sunteti singuri acasa, sau ca nu stiu ce chestii ca casa a ramas descuiata, sunteti plecata din oras si nu mai stiu ce.

Ganditi-va oameni buni, ca odata va pacaliti singuri…

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ