Cum sa ai parte povestea de dragoste perfecta

0
15
poveste dragoste perfecta
poveste dragoste perfecta

Chiar daca nu mai traim in povesti si chiar daca nu foarte multa mai crede in basme cu happy-end si nici nu asteapta feti-frumosi pe cai albi sau ilene cosanzene pline de dor si de fidelitate, nici nu trebuie sa ne lasam la o parte visele frumoase si sa ne cufundam intr-o lume trista, intunecata si lipsita de speranta.

Nu multa lume crede ca o relatie poate rezista mai mult de 10 ani, ba poate nici mai putin de atat chiar, insa exista povesti frumoase de iubire care pot da clasa si valoare oricarei alte idile de-o vara sau relatie bazata pe interese financiare. Cum ar trebui sa ne comportam, cat ar trebui sa vorbim si ce ar trebui sa vorbim, dar mai ales ce ar trebui sa facem pentru a ne mentine relatiile de lunga durata si rezistente, dar si frumoase si pline de pasiune?

Se spune ca secretul unei relatii reusite este comunicarea, insa nu orice fel de comunicare ne poate ajuta in demersurile noastre pentru capatarea si mentinerea unei povesti cu happy-end. O  comunicare eficienta, o dezvaluire a sentimentelor, nevoilor, dorintelor si sperantelor de viitor pot face minuni pentru relatia unui cuplu care vrea sa pastreze o legatura profunda si intima inca pentru toata viata.

Chiar daca am precizat ca ar trebui sa vorbiti, nu trebuie ca orice amanunt legat de treburile voastre zilnice sau de mici voastre ingrijorari legate de aspectul fizic, de relatiile altora, sa faca subiectul discutiilor voastre. Discutati strict axat pe relatia voastra si din cand in cand faceti dezvaluiri legate de ceea ce va doriti mai mult si despre cum credeti de cuviinta ca ar trebui sa faceti ca totul sa mearga si mai bine si sa functioneze in cadrul cuplului vostru.

Chiar daca la un moment dat ajungi sa iti dai seama ca au trecut deja 3 ani de cand sunteti impreuna si parca ati mai vrea ca totul sa mearga bine, dar unele lucruri stiute, dezvaluite, sunt prea mult, atunci poate ar trebui sa luati in considerare si faptul ca nevoia de mister este inca la mare cautare si totul ar trebui sa aiba o limita pentru a se pastra o legatura frumoasa intre voi doi.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ