Cum sa alegeti cadouri corporate cu un impact mare

0
18
cadou
cadou

Trimiterea de daruri clientilor este un mod excelent de a va arata aprecierea pentru relatiile lor de afaceri cu compania dumneavoastra si de a pastra firma in mintea acestora. Este chiar mai bine atunci cand aceste cadouri corporate spun ceva despre compania dumneavoastra si despre valorile acesteia, in special daca ele se potrivesc valorilor clientilor.

Asadar, cum puteti alege cadourile potrivite pentru clientii dumneavoastra?

  1. Incepeti prin a nota valorile pe care doriti sa le proiectati asupra clientilor. Oferirea unui tricou personalizat creeaza o impresie foarte diferita fata de oferirea unor accesorii sportive personalizate de cea mai buna calitate. Asigurati-va ca darul intareste relatia si valorile companiei.
  2. Apoi, notati valorile in care crede clientul dumneavoastra. Oferirea oricarui cadou va fi un gest frumos, dar un cadou ce se aliniaza valorilor acestuia va fi mult mai eficient. Va demonstra ca intelegeti afacerea acestuia si nevoile sale unice.
  3. Urmatorul pas este compararea valorilor clientului dumneavoastra cu cele ale propriei companii si cautarea de cadouri care sa reprezinte ambele parti. Suprapunerea acestor valori este punctul dumneavoastra forte. Spre exemplu, daca ambele companii sunt in domeniul resurselor regenerabile, optati pentru produse ecologice personalizate.
  4. Apoi, micsorati selectia produsele prin eliminarea obiectelor pe care clientul nu le va folosi sau nu le va dori. In cele din urma, tricourile devin alegeri evidente si persoanele de afaceri nu le vor folosi prea des. Daca nu sunteti sigur de ceea ce doreste sau de ceea ce are nevoie clientul dumneavoastra, alegeti obiecte de uz general si care au o baza larga de intrebuintare.
  5. In cele din urma determinati ce suma doriti sa cheltuiti pentru fiecare client in parte. Cele mai multe organizatii au cativa clienti de top pentru care au un buget mai mare, dar majoritatea cadourilor corporate se incadreaza intr-o suma specifica. Ganditi-va la cele mai potrivite preturi pentru industria dumneavoastra, de asemenea.

Indiferent de ceea ce veti stabili in cele din urma, alegerea cu grija a cadourilor pentru clientii companiei dumneavoastra si luarea in calcul a valorilor acestora si a imaginii pe care doriti sa o proiectati asupra lor va face o impresie mai buna si de mai lunga durata asupra clientilor. In cele din urma, cadoul va duce la relatii de afaceri mai stranse benefice pentru compania dumneavoastra.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ