Cum sa alegi o agentie de creditare in mod corect

0
75
certificare-iso

In timp ce se alege o agentie de creditare se va urmari intotdeauna trecutul, dar si referintele anterioare. Nu este momentul sa ne grabim in alegerea unei societati care furnizeaza credite doar pentru ca a fost recomandata sau are o buna reputatie. In primul rand se va tine cond de modul in care se respecta standardele de functionare si reglementare, iar la Royalcert.ro se identifica mereu oportunitatea de legalitate, urmata de un management eficient.

Furnizorii de servicii de consiliere de credite au crescut considerabil in ultimii ani datorita unor noi strategii de implementare ISO, ceea ce face ca un managemnt sa fie adecvat pentru clienti, dar si pentru cei din conducere.

Rezultatele unei implementari ISO

O multime de oameni opteaza pentru o agentie de creditare pentru ca au nevoie de sustinere economica pentru diverse situatii. Acestia aleg agentia de creditare in functie de urmatoarele criterii: cautare pe internet, acreditare, trecutul anterior, servicii de incredere pentru clienti, taxe sau comisioane cat mai reduse, servicii de calitate oferite.

Din necesitatea unei bune agentii de creditare se impune si dobandirea unei certificari ISO, care sa priveasca managementul, dar si intreaga organizatie. De altfel, se urmareste si imbunatatirea imaginei firmei, a serviciilor aditionale, dar si cresterea eficientei. Modul in care este privita o firma de clientii sai, de competitorii sai, dar si de investitorii sai este modul in care firma isi obtine renumele. Unii din cei mai pretentiosi clienti mizeaza pe ceea ce mediul economic impune, si anume, o imagine ireprosabila a standardelor de calitate.

Multe dintre agentiile de creditare ofera servicii de consiliere, insa taxeaza clientii sai mult mai tarziu. De asemenea, acestea ascund unele taxe incat sa devina imposibil de observat, ceea ce face ca si clientii sai sa nu cunoasca bunul demers al lucrurilor. O analiza mai atenta, preferentiala, inseamna un bun palmares pentru performantele agentiei.

O buna certificarea ISO 18001 priveste imbunatatirea continua a sistemului de management si cel al calitatii, prin standardizarea acelor serviciilor, dar si a proceselor de personal in companie. Chiar si o agentie de creditare trebuie sa indeplineasca obligatii legale de functionare, iar cu cat are mai multe servicii, cu atat ea este mai buna in domeniul sau. Aceasta trebuie sa ofere planuri de gestionare a creantelor, cele ce tin de protectia consumatorilor, dar si de educatie si indeplinirea nevoilor sociale si morale. O standardizare ISO se asigura ca intreaga agentie sau companie de creditare intruneste elementele necesare unei bune functionari si acreditari pe piata nationala si nu numai.

 

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ