Cum sa creezi ebook-uri

1
20
ebooks
ebooks

Odata ce vei invata cum sa creezi in mod simplu su rapid ebook-uri, vei vedea ca scrisul si publicatul va deveni cu adevarat distractiv. Te ajuta de asemenea sa si profiti de pe urma muncii tale. Multi scriitori experimentati si-au impartasit trucurile favorite si sietemele prin care s-au asigurat ca pot scrie zeci de carti in fiecare an. Acest raport le evidentiaza calitatile pe care orice scriitor in devenire va trebui sa le aiba pentru a ajunge sa scrie cu succes ebooks.

A sta in fata monitorului calculatorului tau si a spera sa-ti vina vreo idee geniala pentru a scrie cel mai bine vandut pe viitor ebook din cate se poate este o idee prosteasca. Nu se intampla in acest fel lucrurile in acest domeniu. A scrie un roman sau a crea un ebook presupune aderarea la un proces testat si dovedit. Incepe cu un plan pentru cartea ta.

Pe o hartie alba sau pe o foaie de carnetetl, noteaza-ti cateva idei si teme pe care iti doresti sa le inzluzi in cartea ta. Planul tau finalizat ca include lucruri ca:

  • audienta pe care vrei sa o atingi si potentialii cititori;
  • ce probleme confrunta acesti cititori si ceea ce vrea sa tu sa rezolvi;
  • cum vei avea de gand sa le rezolvi problemele si cum ii vei invata pe acestia sa o faca singuri;
  • de ce vrei sa scrii o carte (scopul tau principal);
  • scopurile tale pentru distributie si pentru vanzari;
  • durata de timp pe care o ai la dispozitie pentru a scrie;
  • bugetul tau pentru cheltuielile legate de marketing.

Toate aceste informatii te vor ajuta sa vii cu un plan foarte bun si viabil pentru a scrie o carte electronica (ebook). De asemenea, te va ajuta sa te tii aproape de programul tau si sa iti si finalizezi cartea intr-o perioada rezonabila de timp.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ