Cum sa-mi promovez site-ul in retelele de socializare

0
22

download (1)Retelele de socializare ca Facebook si Twitter iti ofera oportunitatea de a te conecta cu prieteni pe care deja ii ai si iti permite de asemenea sa iti faci noi prieteni. Deasemenea, ai posibilitatea de a-ti promova o afacere, un produs, un site. Daca detii si administrezi un site, vei vrea sa impartasesti continutul lui in randul prietenilor tai si nu numai. Vei dori ca si ei sa distribuie continutul tau, prietenilor lor.

1. Editeaza profilele de pe site-urile de socializare sa includa URL spre site-ul tau. Pe langa promotiile, articolele si paginile pe care le distribui, oferi posibilitatea oricarei persoane care iti viziteaza profilul, sa ajunga pe site-ul tau.

2. Posteaza link-uri spre blogul sau site-ul tau, alaturi de link-urile articolelor pe care le scrii. Foloseste-te de aceste retele pentru a explica importanta site-ului tau.

3. Creaza o pagina Facebook, speciala pentru site-ul tau. Astfel, prietenii si oricine altcineva, pot deveni fanii acestei pagini. Promoveaza-ti pagina in contul personal de Facebook pentru a reusi sa atragi cat mai mult timp cu putinta. Dedica timp sa pui la dispozitia fanilor paginii cat mai multe articole si resurse bune, atat de pe site-ul tau cat si de pe alte site-uri care crezi ca au informatie relevanta.

4. Promoveaza paginile si link-urile intre ele, ori de cate ori ai posibilitatea sa o faci. De exemplu, copie link-ul posturilor sau paginilor relevante si posteaza-l alaturi de poze pe Flickr, video-uri pe youtube etc. De asemenea, posteaza link spre pagina ta de Facebook pe Twitter.

5. Aminteste prietenilor tau sa distribuie orice tip de continut vad pe pagina ta si e placut pentru ei. Unul din cele mai importante tool-uri a retelelor de socializare este ca ia doar un re-post pentru ca diferite tipuri de continut pe care il detii sa ajunga la o cu totul si cu totul alta audienta.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ