Cum sa numai pierzi timpul cautand un film

8
22

De cate ori nu vi s-a intamplat si voua sa cautati un film bun. Dar ati dat numai peste filme ce nu v-au placut. Mie unul mi s-a intamplat de foarte multe ori cand numele sau posterul filmului m-a atras iar dupa ce l-am vizionat am constat ca am pierdut timpul aiurea, cand puteam sa ma uit la alt film sau sa fac altceva.

Acum pe filmul.net poti citi descriarea filmelor in limba romana ca sa iti faci o idee despre cum va fi, eventual poti urmari si un trailer oficial. Poti citi chiar si la filme 2012, filme ce or sa apara anul acesta, o mare parte pe care le-am mentionat si eu intr-un articol anterior.

Eu unul abia astept sa urmaresc Mr. Bean’s Holiday, desi e din 2007 iar mie imi plac la nebunie filmele lui Rowan Atkinson pe acesta nu am apucat sa il vad, din ce am citi pe filmul.net, pare a fi unul interesat dupa care o sa se lase cu multe rasete.

8 COMENTARII

  1. Si site-ul asta este la fel de bun ca si cel cu transatorul..ca nu de putine ori am vrut s vad un film si nu stiam pe care…! ingeneral meream pe ce imi recomandau altii!

  2. Sunt multe siteuri utile care iti fac viata mult mai usoara. Cand vrei sa vizionezi un film mai bine cauti si cateva detalii despre el.

  3. Eu aproape nici o data nu gasesc filmul care ma intereseaza din prima, prefer sa am alte surse de filme uneori, deoarece gasesc pe net doar pacaleli

LĂSAȚI UN MESAJ