Cum sa organizezi o petrecere de botez 100% reusita

0
24
ursitoare botez

Ai nascut recent, iar misiunea de proaspat mamica iti ocupa aproape tot timpul. Cu toate acestea, deja incepi sa te gandesti la organizarea petrecerii de botez ce urmeaza sa fie data in cinstea micutului pe care nu demult l-ai adus pe lume. Dat fiind faptul ca este un eveniment dedicat lui, trebuie sa il pregatesti din timp util, astfel incat rezultatul final sa fie cel dorit de tine, dar si de invitatii care vor lua parte la festivitate.

Cert e ca nu trebuie sa investesti o suma uriasa de bani pentru ca petrecerea sa fie intr-adevar pe gustul tuturor. Important este sa te axezi pe ceea ce e cu adevarat esential: ursitoare botez, muzica, local si meniu. Toate aceste aspecte vor contribui la realizarea unui eveniment pentru toate gusturile. Atat copiii, cat si adultii se vor distra de minune atat timp cat vei avea grija ca toate aceste elemente sa fie bine puse la punct.

  • Alegerea localului

Dupa ce ai stabilit in ansamblu care ar fi numarul aproximativ de persoane care vor lua parte la petrecerea de botez a micutului tau, este timpul sa alegi si localul. Iti doresti ceva simplu sau sofisticat? In cazul in care preferi sa nu investesti foarte mult in ornarea salii, iti recomand sa optezi pentru una care are deja un design placut, astfel incat sa mai scapi de o grija in plus.

Localul trebuie sa fie ales nu doar in functie de stilul pe care il prezinta, ci si in functie de numarul persoanelor care vor participa. Cu toate acestea, in cazul in care evenimentul iti doresti sa aiba loc in timpul verii, iti recomand sa pornesti in timp util in cautarea salii, astfel incat sa nu risti sa fie ocupata cu un alt eveniment important precum ar fi o nunta.

  • Solicita prezenta unor ursitoare

Ce parinte nu isi doreste prezenta unor ursitoare botez intr-o zi atat de importanta? Cu toate ca unele persoane considera ca prezenta lor este mai mult o fita, de fapt, are o semnificatie extrem de deosebita.

ursitoare

De exemplu, cele de la Paradisul Personajelor, pe care am avut ocazia sa le intalnesc la o petrecere de botez, au cantat, au dansat si au facut tot felul de urari frumoase noului nascut. A fost o experienta minunata pe care chiar mi-as dori sa o mai retraiesc inca o data.

  • Ce muzica e indicat de ales?

La fel ca orice alta petrecere asemanatoare, muzica recomandata pentru un botez este cea ritmata, care indeamna lumea la dans si la voie buna. De altfel, nasterea unui copil este intr-adevar un motiv de fericire. In cazul in care bugetul permite iti recomand sa angajezi o formatie, daca nu, un simplu Dj ar trebui sa fie de ajuns pentru a reda cele mai potrivite melodii, astfel incat petrecerea de botez sa fie una reusita.

  • Alegerea meniurilor

Cel mai probabil vei opta pentru unul din meniurile recomandate de restaurantul localului in cadrul caruia va avea loc petrecerea de botez. Totusi, trebuie sa stii ca specificul meniurilor poate varia; tocmai de aceea, ar trebui sa iti faci din timp o idee de ansamblu in ceea ce priveste mancarea.

Asadar, nu ramane decat sa te organizezi putin si sa pui in aplicare toate cele mentionate pentru ca micutul tau va avea parte de o petrecere de botez 100% reusita de care toti invitatii se vor bucura din plin.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ