Cum sa-ti asiguri ieftin masina

2
16

Din momentul in care asigurarea masinii a devenit obligatorie, soferii au inceput sa fie mai atenti la pretul pe care trebuie sa il plateasca. De aceea, cei mai multi opteaza pentru un RCA ieftin, fiindca nu vor sa le fie afectat prea mult bugetul. Apropierea noului an impune achizitionarea unui RCA ieftin, care sa fie pe cat posibil avantajos si usor de obtinut.

Cum iti poti asigura ieftin masina? Exista o serie de modalitati prin care poti avea un RCA ieftin. Totul pleaca de la diferenta de tarife practicate de companiile de asigurari. Cate companii, atatea preturi. De aceea, inainte sa alegi un RCA ieftin, trebuie sa vezi mai intai care sunt preturile de pe piata, comparativ, astfel incat sa gasesti cea mai avantajoasa polita.

In acest sens poti folosi comparatorul existent pe RCA ieftin, unde trebuie sa introduci datele cerute, sa completezi timp de maxim 3 minute un formular, dupa care iti poti comanda polita. Va trebui sa completezi campuri precum persoana fizica / persoana juridica, tipul masinii, care este capacitatea cilindrica, numarul de inmatriculare, marca, modelul, si detalii personale: CNP, data la care a fost obtinut permisul, judetul, localitatea, dupa care vei bifa si campuri precum bugetar / pensionar / cu copii minori / veteran / persoana cu handicap, precum si din ce mediu esti: urban sau rural.

Daca nu ai timp sa iti calculezi polita RCA ieftin 2012, o poti comanda direct, in doar un minut. Posibilitatea de a comanda online asigurarea obligatorie auto iti garanteaza comoditatea si rapiditatea pe care ti le doresti, astfel incat nu va mai fi nevoie sa te deplasezi intr-o locatie anume pentru a-ti cumpara polita sau pentru a o prelungi.

Poti beneficia de un RCA ieftin si prin intermediul sistemului bonus-malus. Un sofer va plati o suma mai mica de bani pentru polita in momentul in care nu a avut parte de accidente si nu a provocat daune anul trecut.

La RCA ieftin, un sofer poate alege optiunea Click si te sunam noi dupa ce a terminat de completat formularul. Daca acesta este din Bucuresti, va fi sunat in maxim jumatate de ora. Daca locuiesti oriunde in alt oras al tarii, vei primi un apel din partea RCA ieftin in maxim 2 ore. In cadrul conversatiei telefonice se vor stabili detaliile livrarii politei la sofer acasa.

Exista posibilitatea ca polita RCA sa fie livrata in mod gratuit, atat timp cat cel care a comandat-o locuieste in capitala. Si soferii din alte orase pot primi polita acasa fara sa plateasca taxele de curierat, atat timp cat valoarea politei depaseste 149 de lei.

In cazul in care gasesti o polita RCA cu un pret mai mic, RCA Ieftin iti va da diferenta inapoi pentru polita achizitionata. In acest fel, compania iti garanteaza faptul ca aici gasesti cele mai scazute tarife de pe piata.

2 COMENTARII

  1. Nu va faceti asigurarea la Carpatica pentru ca sora mea a patit-o, i-a lovit unu masina in plin cand era parcata si acum n-o despagubeste din n motive inventate de ei.

LĂSAȚI UN MESAJ