Curatarea exteriorului masinii

3
12
curatare masina
curatare masina

Ca si interiorul masinii tale, si exteriorul trebuie sa fie curat si sa arate bine pentru a te simti tu mai bine in calitate de sofer si pe drumurile pe care mergi. Asa cum se spune ca ochii sunt oglinda sufletului sau ca mainile unui om ii reflecta personalitatea, asa si masina unei persoane reflecta exact felul in care este aceasta: ordonata, curata, bogata, familista sau rebela.

Pentru a face mereu o impresie buna celorlalti din jur, dar mai ales pentru a te simti tu bine si linistit atunci cand conduci, ar fi indicat sa duci masina personala la spalatorie cel putin de fiecare data cand ai trecu cu ea prin situatii mai grele: noroi, ploaie, drumuri de tara, pentru a-i oferi un aspect mai mai estetic si ingrijit.

Ca si noi oamenii, si masinile trebuie sa aiba parte de o inretinere si de o curatare frecventa, pentru ca asta le poate lungi viata si le poate conferi un aer aparte. Nu este un lux sa iti duci masina personala la curatorie, insa este si mai ok si mai comod pentru tine sau chiar rentabil sa incerci sa iti speli de unul singur masina la tine acasa.

Atunci cand doresti sa te apuci de curatat exteriorul masinii tale, ar trebui sa o parchezi intr-un loc mai retras si ar trebui sa astepti sa se raceasca daca aceasta a fost pusa in functionare pana nu demult. Daca masina ta este fierbinte inca in timp ce o vei spala, apa cu solutie de curatare se va evapora de pe suprafata sa, lasand la vedere urme albe de sapun pe vopsea si ai putea considera ca de fapt nu ai facut cam nimic pentru a o curata.

Atunci cand vrei sa-ti cureti exteriorul masinii, incepe cu rotile si cu jantele. Aceasta este cea mai murdara parte a exteriorului masinii.

3 COMENTARII

  1. Nu este suficient sa investim in revezii tehnice, masina are nevoie si de curatare. Eu ma folosesc zilnic de masina iar la sfarsit de saptamana mi-am facut un obicei sa o duc la curatat, consider ca este cel mai indicat.

LĂSAȚI UN MESAJ