Curatenia de iarna

15
92

Dupa ce m-am trezit dimineata cu fundu in sus ,am zis ca azi a venit timpu,a venit timpu sa-mi fac oleaca de curatenie in pc ,dupa ce am sters multe chestii din pc pe care nu le foloseam , nu m-am simtit implinit asa ca am trecut la blog ,am scos peste 30 de linkuri ca si asa mai aveam putin si faceam o ferma europeana ,am scos linkurile celora a caror bloguri eu nu le citesc , de azi innainte nu mai fac link exchange cu oricine ,daca imi place continutul si autorul este activ pe blog fac link exchange cu placere ,de ex aveam link catre un blog pe care nu s-a mai scris din iulie ,l-am scos ce puteam sa fac cu el ? Azi am inceput sa folosesc si google reader ca sa reusesc sa citesc mai multe bloguri in mai putin timp pentru ca aveam Bara pentru semne de carte full in mozilla,e chiar interesant google reader asta si usor de utilizat.

15 COMENTARII

    • da man stiu ca te gandesti la articolul tau cu curatenia in unitate si da de acolo mia venit idea ,da acuma ce am scris in articolul meu a fost pe bune cu link-urile :))

  1. Era necesara aceasta curatenie ( ma refer la linkurile din sidebar) ! Ai intrat pe toate celelalte sa vezi daca au link catre tine?

  2. Am renuntat pt o vreme la link exchange. Am o ferma de ele deja.In total sunt 131 ca le-am si numarat. Deci, ajung pt o vreme.

    Imi place tema. Foarte ordonata.

LĂSAȚI UN MESAJ