Curiozitati despre Beagle

0
85
beagle
beagle

Cainii din rasa Beagle nu ar trebui sa fie lasati de unii singuri pentru foarte mult timp. Din cand in cand suntem fortati sa ne lasam cainii singuri acasa, insa cel mai bine ar fi sa evitam sa se intampla acest lucru foarte des cand vine vorba despre cainii din rasa Beagle pentru ca nu stii la ce te poti astepta de la ei, atunci cand te vei intoarce acasa.

Cainii beagle pot cauza tot felul de probleme atunci cand sunt lasati nesupravegheati si singuri, in special in exteriorul locuintei. Acestia niste artisti ai evadarii foarte buni si pot faca o evadare ca la carte de oriunde s-ar afla in acel moment, chiar daca este vorba de un gard la mijloc.

Fie ca vor sapa pe dedesubtul acestuia, fie ca vor gasi o mica gaura care vti-a scapat, va pleca departe de casa in goana lui catre evadare. Acesti caini au nevoie de interactiune sociala mai mult decat celelalte rase de caini. Beaglesii se descurca mai bine in compania cuiva, fie om sau alt caine, decat de unii singuri.

Cainii din rasa beagle sunt niste grijulii cand vine vorba despre persoanele pe care le au alaturi. Acesti caini se descurca foarte bine cu copiii si sunt foarte sensibili la starile de spirit ale stapanilor acestora. Un beagle simte cand ceva nu este in regula.

Drept exemplu, daca ai fost ranit si acum porti ghips sau altceva de protectie, cainele tau va incerca sa iti protejeze membrul ranit prin tolanirea pe acesta. Daca un alt animal intra in casa intr-un mod neasteptat, un beagle va sti imadiat si nu se va lasa pana nu ii va da de urma si nu il va localiza.

Beaglesii sunt niste mari rumegatori. Beaglesii isi vor baga coltii in orice este disponibil in jurul lor. Multi stapani de beagle fac o greseala comuna atunci cand isi lasa patrupedele imblanite sa le roada o veche cizma sau un covor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ