Daca nu deranjezi pe cineva, nu faci nimic important

0
25

Oameni enervantiRealizarile semnificative cu siguranta vor enerva lumea din jurul tau. Pierzi greutate? Ar trebui sa fii multumit cu propriul corp ! Salvezi orasii din Africa?  Ar trebui sa-ti slavezi propria tara. Vindeci cancerul ? Ce ti-a luat atat de mult ?

Indiferent ce faci, vei enerva pe cineva, si sa enervezi pe cineva poate fi un lucru bun.

Regula 1 : Sunt lucruri mai importante decat sentimentele oamenilor

Unul din motivele pentru care oamenii de succes pot reusi ca si tampiti, este fiindca au invatat ca sunt lucruri mult mai importante in lume decat ceea ce simt oamenii. Este un adevar neconfortabil. Suntem crescuti sa fim buni, si pentru un motiv bun. Sa fii bun este sigur. Este excelent sa iti mentii acest statut. Oamenii buni sunt constienti de ce i-ar putea supara pe altii si sa evite anumite lucruri.

Ce este mortal daca vrei sa realizezi ceva semnificativ. Daca misiunea ta este sa conduci, sa creezi, sau sa perfectionezi lumea, sa te las prada problemelor emotionale a altora te va paraliza si te va ucide. Liderii ce nu pot lua decizii mari, nu pot conduce. Artistii care nu pot ofensa pe nimeni nu pot nici ei sa delecteze pe cineva.

Nu spun ca a fi rau cu altii te va face sa ai succes. Dar un refuz sa fii ocazional unul este cu siguranta un drum spre esec.

Regula 2 : Ura este un efect secundar a impactului

In timp ce actiunile tale au impact asupra mai multor oamenii, cu atat mai putini oameni te vor intelege. Imaginati-va o conversatie fata in fata, cu motive si nuante. Dupa cum se raspandeste, mesajul simplu este interpretat si distorsionat.

Acest lucru se intampla cand oamenii citesc aceleasi cuvinte de pe un ecran. Facem acst lucru doar in cap.

Daca vrei sa scrii un bestseller sau sa schimbi lumea, va trebui sa enervezi oameni chiar daca va fi accidental.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ