Daca nu vei face ceva acum, mai tarziu iti va parea rau

0
58
pareri de rau viata
pareri de rau viata

Este normal sa avem regrete in viata pentru ca nu suntem perfecti, dar parca prea multe regrete in viata la un moment dat este prea mult, chiar si pentru cel mai mare pesimist din lume. Tocmai de aceea, pentru a indrepta lucrurile, ar trebui sa ne axam mai mult pe dorintele proprii, pe binele nostru personal si pe cum am putea sa facem mai mult pentru a ne fi bine.

Nu ezita niciodata sa te apuci de ceva ce te pasioneaza, sa aprofundezi niste taine care vrei sa-ti fie deslusite, nu ezita sa te aventurezi dincolo de lumea perfectiunii si de limitele normalului si rutinei zilnice. Odata ce viata iti ofera ceva, fa cu ajutorul acelui ceva sa-ti fie tie mai bine si sa poti fi multumit mai tarziu ca ai incercat si fie ca ti-a reusit sau nu, este important ca ai facut acel ceva.

Nu te mai plange intruna ca esti atat de obosit, de lipsit de puteri si de orice urma de energie ai mai fi putut avea pentru ca nimanui nu-i pasa. Tu si propria persoana resimtiti asta poate, si de cele mai multe ori nu este chiar asa. Nu esti atat de ocupat in fiecare zi incat sa nu mai apuci sa contempli la ceea ce este in jurul tau si nici sa nu mai ai timp de orice altceva care ti-ar putea face placere si oferi o stare de bine.

Daca nu vei incerca de fiecare data cand ti se ofera o sansa oportunitatea de a incerca ceva nou, atunci mai tarziu, dupa ce acea sansa va fi trecut, deja te vei demoraliza si iti vei plange de mila ca nu ai incercat acel ceva la momentul respectiv.

Mergi si da-te cu parapanta, incearca sa conduci un ATV inchiriat la baza unui munte si plimba-te pentru o ora cel putin cu el prin imprejurimi simtind cum adrenalina te inunda si iti face asa de bine. Fa orice iti trece prin cap si este bine pentru tine, si in acelasi timp nedaunator pentru cei din jur, deoarece mai tarziu te vei bucura ca ai avut parte de acea experienta inedita si poate unica in viata.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ