De ce nu ma mai uit la televizor

0
10

Am renuntat de foarte multa vreme din a ma mai uita la televizor. Nu, nu sunt o persoana drastica, radicala, extremista ci pur si simplu nu am mai simtit nevoia de a mai face asta, in anumite conditii. Astazi va povestesc astfel de ce am renuntat la a ma mai uita la televizor.

In primul rand, trebuie sa mentionez ca am renuntat la a ma mai uita la televizor acum 6 ani, in ciuda unui fapt foarte interesant. Mai exact, am inceput acum 6 ani liceul la un profil Filologie-jurnalism. bineinteles, poate pentru unii pare ciudat: sa incepi jurnalism-ul si in acelasi timp, sa nu te mai uiti la televizor.

Ei bine, asta nu a contat deloc pentru un fapt foarte simplu. jurnalism nu inseamna doar televizor, ziare, reviste si radio. Pentru mine a insemnat cu totul altceva si anume mediu online, aflat la un punct critic atunci cand eu l-am cunoscut. Era acel moment in care puteai urmari mai multe filme pe internet, te puteai bucura de mai multa informatie pe internet decat din celelalte medii.

Merg mai departe si ce vreau sa spun este ca in momentul in care am renuntat la a ma mai uita la televizor, informatia distribuita atunci era de foarte proasta calitate. bineinteles, avand in vedere si faptul ca eram foarte tanar, politica era si mai dezgustatoare, chiar daca nu intelegeam prea multe la acea vreme.

In al doilea rand, programele de divertisment, desi nu neaparat rele, au inceput sa fie umplute de reclame din ce in ce mai multe. Era pe atunci cand reclamele erau int

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ