De ce nu sunt în etapa a2-a la roblogfest…

38
8

Simplu. Pentru că nu am „cerşit” voturi de la voi. Nu am rugat pe nimeni să mă voteze, am pus un banner în sidebar şi atât. Acum îmi pare rău că nu v-am cerut să mă votaţi, poate acum eram şi eu printre cei 13 candidaţi din etapa 2 la categoria blog sub 18 ani. Oricum mi-am format o părere despre roblogfest, nu foarte bună. Şi la anul doar o să votez.

Ţin să îi felicit pe bunii mei prieteni Mădălin Blidaru, Alex (ZomeR0) şi pe colegul meu din Vrancea, Florea Cristian, pentru că au reuşit să ajungă în etapa a2-a la categoria BLOG SUB 18 ANI şi pe Blogatu în categoria BLOG COLECTIV.

Am decis să primească voturile mele Blogatu şi Mădălin, mult succes baieţi.

38 COMENTARII

  • Ba da. Se poate. :D
   Scrii 50 de postari de genu` „Da si mie un vot, traiasca familia ta” si treci mai departe. :d
   La anu` poate o sa ma supar si eu si o sa trec mai departe. :D

 1. Degeaba ai fi cersit…daca omul nu vrea sa te voteze, nu te voteaza si punct. Ca dovada stau si comentariile de mai sus…nu am cont…nu am timp…
  Cont? se poate face
  Timp? dureaza decat 5min ;)

 2. Doamne imi vine sa te omor :| . Frate de ce nu mi-ai zis sa iti dau vot, aveai votul meu asigurat si poate mai faceam rost si de altele, tu chiar meriti sa fi acolo . Imi pare nespus de rau !

 3. Eu zic ca nu are rost sa te superi… Asa suntem noi…. trebuie sa tragi de oameni ca sa faci ceva..uita-te si in jurul tau nu e la fel?

  Apropo de roblogfest. Eu ma duc la petrecere..poate mai vine careva…

 4. Nu trebuie sa te aflii in topul RoBlogFest pentru a demonstra ca meriti sa ai un blog si sa fii apreciat pentru ceea ce faci. Retine asta. Cei care stiu ce scrii si cum scrii, te vor aprecia oricum!

 5. Multumesc pentru link.. Sincer nu stiu cum de am trecut mai departe,nu ma asteptam nici eu.. Ai sanse la anu, oricum din cei 13 sau cati sau calificat o sa fiu locul 13 .. Deci nu`mi fac sperante. M`am inscris la RoBlogFest doar ca sa vad cati oameni ma voteaza.. :) Bafta !

 6. Si eu am participat la roblogfest dar din pacate am patit la fel ca tine. n-am stat sa ma rog de toata lumea ca sa ma voteze. Eu zic ca era mai bine sa fie jurizate toate categoriile. Asa era normal. Eu am un blog de muzica http://www.mondenmusic.info si a participat la blog de muzica. oricum la anul cred ca nici nu mai particip.

LĂSAȚI UN MESAJ