Articole bune de citit

25
11

Ca să aveţi ce citi în week-end-ul acesta v-am pregătit câteva articole de la mine din reader, numai bune de citit.

Lavinnia a stricat ce a primit, dar în schimb are page rank 4, Costinel ne recomandă câteva filme horror, AlexiCă s-a mutat în casa noua dar îi e teamă de ce va fi mai târziu , Alex la văzut pe Bendeac, Bibabum ar vrea să işi pună numărul de la maşina sa, la numele noului său blog joc online despre Parlamentul Romaniei, Blogeru a revenit după o pauză de o săptămână.

Răzvan ne arată un om talentat, Vlad a găsit maneaua peste hotare, Bucur ne arata cum se pescuieşte în Africa, DannielPh vrea să işi ia o consolă de jocuri, Z0meRo ne arată noua piesă Tranda, eBogdan a câştigat o cartelă click sim, Zozo ar vrea „Happy Hour” peste tot.

Roxy face o Pen-ultimă strigare, Tudor ne explică de ce blogul nu este o pierdere de timp, Copilu de Lego are design nou la blog, Scraf ne spune câteceva despre mâncare, Kronos ne prezintă un Emo-Manelar.

Ginake pune la „bătaie” 3 domenii într-un concurs, Perfu ne explică de ce se trăia mai bine pe vremea lui Nea Nicu, pe GrafsS îl „bate” un gând prostesc, Flavius ne spune despre adolescentul din casă.

La Adrian ninge iar, Refuzake ne prezintă istoria facebook-ului, Cehy ne arată cine a câştigat o invitaţie pe FilleList, la Allisson copii văd, copii fac, Daniel Urda ne arată hi5-ul pe facebook, la Bucur a venit iarna calumea .

Spor la citit.

25 COMENTARII

  1. […] Articole bune de citit Sat Jan 22, 2011 15:40 pm Ca să aveţi ce citi în week-end-ul acesta v-am pregătit câteva articole de la mine din reader, numai bune de citit. Lavinnia a stricat ce a primit, dar în schimb are page rank 4, Costinel ne recomandă câteva filme horror, AlexiCă s-a mutat în casa noua dar îi e teamă de ce va fi mai […] […]

  2. Mersi de link… ;)) si eu am primit pr 1 acum aprox 1 saptamana ;)) si l-am pierdut alaltaier :)) si ieri l-am recapatat…Ciudata mai e si Google asta…deja nul mia inteleg…

  3. Multam’ de link. Pentru sambata viitoare iti recomand sa scrii un articol folosind etichete-le din articolele recomandate. Adaugi link-ul la eticheta si sursa o pui in title.

  4. O idee care ar trebuii preluata de mult mai multi blogeri,aceea de a ne promova macar o data pe saptamana unii pe alti.Excelent.Mi se pare mie sau sunt singurul cu 2 articole :))

LĂSAȚI UN MESAJ