De la simpla vanzatoare la femeie de succes. Interviu cu un model de videochat

0
33
tandress.ro

Pasii catre o cariera de succes sunt de cele mai multe ori anevoiosi. Alegerile pe care le facem in anumite momente ne pot influenta foarte multe viata. Nevoia constanta de a se autodepasi si dorinta de a-si demonstra ca poate mai mult, au impins-o pe Alice (pseudonimul pe care il foloseste in viata profesionala) sa se regaseasca si sa faca una dintre cele mai bune alegeri, mai exact, o cariera ca model de videochat.

Cum a inceput totul?

„Povestea pe care o am despre cariera poate fi una extrem de lunga. A fost practic un intreg lant de evenimente catre ceea ce am ajuns astazi sa fac. Pot spune ca totul a pornit cu primele job-uri, mai bine spus, cu primele luni in care am ajuns la facultate.
Fiind din afara Bucurestiului, mi-a fost destul de greu sa ma acomodez cu viata agitata a capitalei, iar costurile depaseau de multe ori bugetul pe care si-l permiteau parintii mei. Dupa cam 4-5 luni de facultate, m-am decis ca ar fi momentul potrivit sa-mi gasesc un job pentru a mai lua din grijile parintilor meu, destul de stresati din punct de vedere financiar.
Am inceput cu un job pe care il aleg majoritatea studentilor si anume sa distribui pliante. Era o activitate ce-mi oferea posibilitatea de a ajunge si pe la facultate, aveam si timp liber, insa veniturile erau mult prea mici pentru ceea ce aveam eu nevoie. Incepuse o lunga peripetie printr-o serie de joburi care mai de care mai diverse, de la hostess, la promoter, chelnerita si pana la cel de vanzatoare.” ne povesteste Alice.

De la ce a plecat schimbarea?

„Cel din urma job, cel de vanzatoare, l-am avut o lunga perioada de timp. Plecasem de la ideea ca ma va ajuta financiar pe timpul facultatii, insa ghici ce…ea se terminase si eu ma aflam exact in aceeasi postura. Bateam efectiv pasul pe loc. Simteam ca stagnez. Era nevoie de o schimbare si trebuia sa se intample cat mai rapid.”

Cum ai ajuns la meseria asta?

„Stiu ca eram foarte decisa si mi-am dat demisia de la acel loc de munca. A urmat apoi o perioada in care am studiat foarte bine oferta de pe piata locurilor de munca. Incercasem initial sa gasesc un loc in domeniul in care am studiat, insa salariile erau nesatisfacatoare si se cerea mereu experienta. Tot in acea perioada auzisem de la niste prietene despre videochat si cate avantaje poate oferi. Am tastat angajari videochat Bucuresti si am fost surprinsa sa vad ca unul dintre cele mai performante studiouri angajeaza.”

Ce inseamna videochatul?

„Inseamna mult profesionalism, seriozitate si munca facuta cu placere. Nu mi-a cerut experienta insa am progresat constant in relatia pe care o am cu admiratorii. Este important sa intelegi dorinta fiecarei persoane de a socializa, asta si presupune pana la urma videochatul, o forma de socializare online.”

Cat de mult te-a schimbat?

„Pot spune ca a avut un mare impact pozitiv asupra vietii mele. In primul rand, veniturile sunt mult peste medie si corelate cu timpul dedicat si pasiunea depusa. Programul este flexibil, iar asta m-a ajutat sa am timp de a ma dezvolta pe toate planurile. In prezent am calatorit foarte mult, mi-am luat masina dorita si am o casa ce urmeaza a fi terminata. Pot spune ca videochat-ul m-a ajutat sa am o viata echilibrata, sa simt succesul si sa rasplatesc parintii mei pentru efortul pe care l-au depus.” a marturisit Alice, una dintre modelele de top din Romania.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ