Departamentul Politiei Dubaiului a cumparat un Bugatti Veyron

2
80

Dubai police Bugatti VeyronEi bine asta e chiar ridicol. Departamentul Politiei din Dubai s-a intrecut pe sine insusi achizitionand o masina ce costa peste un milion de dolari. Cu masini impresionante, incepand cu Lamborgini Aventador si continuand cu modele ca Aston Martin One 77 si Mercedes-Benz G63 AMG, Politia din Dubai a adunat cea mai impresionanta colectie de masini din intreaga lume.

Totusi, cum altfel sa se depaseasca pe ei insusi daca nu prin achizitionarea cele mai rapide masini din lume? Sigur, ar putea parea de necrezut, chiar si pentru Politia din Dubai. Ei bine nu este. Potrivit Motor Authority, in palmaresul Politiei din Dubai se afla acum si impresionanta masina Bugatti Veyron.

De fapt, masina in culorile alb si verde nu este modelul Bugatti Veyron Sport, detinatorul titlului de „Cea mai rapida masina din lume”. Este mai exact un Bugatti Veyron standard cu 1001 cai putere.

Totusi, la un pret de peste 1 milion de dolari, Bugatti Veyron este cea mai scumpa masina de politie din lume. O alta este tot in Dubai. Este vorba despre un Aston One-77 care ajunge tot la 1 milion de dolari.

Ei bine, sa nu credeti ca Bugatti Veyron va fi folosit ca o masina obisnuita de politie. La fel ca alte masini exotice detinute de Politia Dubaiului, si Bugatti Veyron va fi folosit doar in scop promotional.

Oficialii sunt de parere ca pastrarea unor astfel de masini in dotare, este o buna metoda de atragere a turistilor, poate pentru a demonstra cat de repede poate politia sa opreasca o cursa ilegala.

Pentru a intrece noua achizitie, Politia din Dubai va avea nevoie ce mai probabil de vreun avion sau vreo nava spatiala. Ia zi, trece o zi fara sa ramai cu gura cascata la o oarecare stire de pe mapamond?

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ