Deseară stigem luminile şi aparatele ?

21
30

După cum ştiţi, deseară de la 20:30 şi 21:30 sărbătorim ORA PĂMÂNTULUI. Sărbătorim prin faptul că stingem toate aparatele şi luminile timp de o oră. Eu o să le sting, de ce ?

Păi nu este de ajuns câte suportă pământul ăsta care ne ţine şi pe noi, atâta poluare chimică, biologică etc. Nu este de ajuns câţi sapă îl el făcându-i răni. Eu zic că şi pământul merită măcar o oră pe an să respire puţin şi el.

Voi ?

21 COMENTARII

 1. Mi-am cerut scuze. Nu ai vrut să facem „pace”. Chiar crezi că îmi place?! Crezi că nu îmi ajunge unul pe cap? Şi totuşi, ai dreptate. M-ai ajutat. Dar mi-am cerut scuze, pentru prostiile pe care le-am spus.. „Atat am avut de zis”, aşa cum scrie şi pe butonul pentru postarea comentariului. Dacă vrei să rămânem amici..

  • Nu stiu unde ti-ai cerut scuze pentru ca aseara mi-ai dat ignor dupa ce mi-ai adresat cateva injurii apoi ti-am dat si eu dimineata pe celalalt id al tau. Sa inteleg ca iti este frica ca sa ramai faca blog ?

 2. Mie sincer mi s-a părut o prostie, dar e părerea mea și o susțin, indiferent de ce cred alții. Pe la ora aia stăteam la televizor în altă ordine de idei.

 3. Mie mi se pare o prostie Ora Pământului.
  O oră nu înseamnă fix nimic; pe sistemul electric tot curge aceeași energie, producătorii de energie electrică tot lucrează în ora aia, deci înafară de o mică micșorare la curent nu se întâmplă nimic.

  Important e să faci economie la energie în general, să ai becuri ecologice, să nu lași lucruri în priză sau lumina aprinsă în priză, etc.

  Ora Pământului e o frecție la picior de lemn, atâta vreme cât în rest oamenii nu fac nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ