Despre dezvoltarea personala

2
18

Multi oameni se intreaba cum sa fie niste oameni de succes, in ceea ce fac, fie ca este vorba de afaceri sau familie.  Deasemenea multi se gandesc la o dezvoltare personala si apeleaza la carti facute special pentru asa ceva sau la o consultanta profesionala.  Nu o sa ezit sa dau si eu cateva sfaturi ce m-au ajutat si ma ajuta sa mentin pe linia de plutire (sa am timp pentru toate) in online, in special.

In primul rand managementul timpului. Primul pas este sa stabilim dinainte ce avem de facut, daca avem o zi mai incarcata. Este foarte important sa respectam un intinerariu pentru ca odata timpul pierdut numai poate fi recuperat. Obiectivele trebuie sa fie la timpul prezent si sa aiba un termen limita. Odata obiectivul notat in hartie si stiind ca trebuie sa reusesti sa faci ce ti-ai propus este imposibil sa nu iti ramana timp si pentru altceva.

Un al2-lea factor este puterea gandului. O putere imensa pe cate toti oamenii o folosesc dar fara sa isi dea seama o irosesc. Este important sa iti impui ceva cu credinta in mod repetat si subconstientul v-a lucra ca dorinta sa vi se indeplineasca.  Desi subconstientul nu rationeaza el nu deosebeste gandurile constructive de cele distructive, el accepta ambele tipuri si le transforma in echivalentul lor fizic.

 

 

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ