Despre Homefront cu Jason Statham

1
37

Pictures & Photos from Homefront (2013) PosterAcum cateva seri m-am uitat la Homefront si inca nu am apucat sa scriu despre film. Motivul principal pentru care l-am vizionat a fost acela ca in rolul principal joaca actorul meu preferat, Jason Statham. Daca era sa ma ghidez dupa nota de pe IMDb (6.6) si dupa comentariile de pe forumuri, prbabil ca nu m-as fi uitat la el.

Asa cum am spus insa, il are in rol principal pe Jason Statham astfel incat nu am putut rezista tentatiei de a-l urmari.

Cate ceva despre film

Homefront are o durata de 100 de minute, este incadrat in categoriile Actiune, Crima, Thriller si a fost lansat in cinematografe pe data de 27 noiembrie 2013. De atunci, pe IMDb a obtinut un rating de 6.6 pe baza votului pe 27.710 useri (18 martie 2014, ora 15:00). Metascorul obtinut este si el foarte slab, cumuland 39 de puncte dintr-un maxim de 100.

Directorul este Gary Fleder. Screenplay-ul a fost realizat de Sylvester Stallone pe baza unei nuvele de Chuck Logan. Rolurile principale sunt detinute de Jason Statham (Phil Broker), James Franco(Morgan „Gator”Bodine), Winona Ryder(Sheryl Marie Mott).

Povestea

Phil Broker este un fost agent DEA care a trecut printr-o criza importanta dupa ce o actiune de prindere a unei gasti de motociclisti traficanti de droguri s-a sfarsit cu moartea fiului sefului gastii (pentru care Phil lucra, sub acoperire). In acelasi timp ii moare si sotia si de dragul fetitei de 9 ani cu care ramane in grija Phil decide sa renunte la serviciu si se retrage intr-un orasel mic. Fiica lui il bate pe un baiat ce o brusca la scoala si acest lucru porneste o serie de evenimente ce il pune pe Phil in confruntare directa cu lordul drogurilor in orasul respectiv. Intra in joc si trecutul lui din banda de motociclisti complicand astfel treburile. Phil ramane insa cu un scop unic: acela de a-si proteja fetita cu orice pret.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ